11.000lira kar mı etmiş oldu yani şimdi basit matematik*50.000/20 = 2500 dolar 2500*24,4 = 61.000 61.000-50.000 = 11.000 TL KAR basit bir matematik hocam
Kar etmediğimi biliyorum bir bildiğim var zaten dostum yorum olsun diye boş yorum yapmayın dolar bir süreden sonra çakılacağı için bir süre sonra dolardan çıkacağımKanka sen dolar artınca kârda olduğunu düşünüyosan yanlış yoldasın söyliyim.
Aynen çakılır. Çakılacak şey dolar değil yalnız dsfsfKar etmediğimi biliyorum bir bildiğim var zaten dostum yorum olsun diye boş yorum yapmayın dolar bir süreden sonra çakılacağı için bir süre sonra dolardan çıkacağım
Ne kadar kâr etmişim diye soruyosun bide diyosun ki biliyorum kâr etmediğimi gnmfmdk anladım kardeşKar etmediğimi biliyorum bir bildiğim var zaten dostum yorum olsun diye boş yorum yapmayın dolar bir süreden sonra çakılacağı için bir süre sonra dolardan çıkacağım
Peki kardeşim böyle inanmaya devam etHerkese teşşekkürler bugün bi sevindim en azından para artıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne sanıyorsun dostum 50ye kadar çıkacağınımı sanıyorsun?
Gerçi şu kar marjını bile hesaplayaman birine bir şey anlatamamŞimdi hocalarım ben bildiğiniz yayıncı sistemi dizmek istiyorum en kalitelisinden masraftan kaçmaktan dolar 20 iken baba 50 bin lirayı dolara yatırdı şuan 50 bin lira ne kadar oldu?
terket konuyuPeki kardeşim böyle inanmaya devam et
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gerçi şu kar marjını bile hesaplayaman birine bir şey anlatamam
Terk et konuyu broNe kadar kâr etmişim diye soruyosun bide diyosun ki biliyorum kâr etmediğimi gnmfmdk anladım kardeş