AlphaOMG
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 725
İsterse 100 TL olsun yapmazlarsa adam değiller. Görecem ben kışın AB tir tir titrerken biz kapıları pencereleri açıcaz.Görürüz dolar 50tl olunca etkiyi.
İsterse 100 TL olsun yapmazlarsa adam değiller. Görecem ben kışın AB tir tir titrerken biz kapıları pencereleri açıcaz.Görürüz dolar 50tl olunca etkiyi.
Dış güçler demeye başlarlar hocamErdoğan verenler sorgulamazlar yakında ağlayacaklar zaten niye böyle oldu diye
Kapıları pencereleri açıcağız, ab'nin vatandaşı 1 ayda yediği balık miktarını 1 yılda yiyoruz, onların karnı epey tok iken bizde karnımız guruldaya guruldaya, boş buzdolabı ile 2 kilo kıymaya 3k vermeye gidicezİsterse 100 TL olsun yapmazlarsa adam değiller. Görecem ben kışın AB tir tir titrerken biz kapıları pencereleri açıcaz.
OOOOOOOO kudurmaya devam ayrıca ne değeri ya ekonomi adalet eğitim bitmiş haklı olduğunuz konu yok konuyu saptırıyorsunuz ancaHer şeyi konuşamassın .Senin gibiler bilir mi bilmem ama kimse milli ve manevi değerlere dil uzatamaz.Şimdi yürüü
Şahlanır.Yarın sizce dolar ne kadar olur?
aynen moruk öyle mi olacakmış! Hollandalı bir firmada çalışıyorum sizi yiyorlar olum valla bak kandırılmayın böyle saçmalıklarlaİsterse 100 TL olsun yapmazlarsa adam değiller. Görecem ben kışın AB tir tir titrerken biz kapıları pencereleri açıcaz.
Yeni akit okuyor ise ve atv izliyor ise normal.aynen moruk öyle mi olacakmış hollandalı bir firmada çalışıyorum sizi yiyorlar olum valla bak kandırılmayın böyle saçmalıklarla
Hocam aldıgım duyumlara göre kuru kontrollü şekilde yükselteceklermiş o yüzden ani bir sıçrama beklemeyinYarın sizce dolar ne kadar olur?
Kültürlü aklı selim bir insan bir haberi 3 kaynaktan okur. İngilizcesi yoksa doğrusunu öğrenmesi de imkansızlaşıyor bir insanınYeni akit okuyor ise ve atv izliyor ise normal.
Hem yerli hem yabancı kaynaktan okuyup, daha sonra hem sağ hem sol kaynaklardan okuyorum. İkisininde dediklerini de araştırıyorum.Kültürlü aklı selim bir insan bir haberi 3 kaynaktan okur. İngilizcesi yoksa doğrusunu öğrenmesi de imkansızlaşıyor bir insanın
Reis kabineyi değiştirdi Dıjişleri bakanlığına Hakan Fidan geldi şimdi görün etkiyi.
battık be reis, türkiyede asgari ücret yabancının köpeğine harcadığı masraf kadar edemedi beaslında 1-2 ay önceki iç piyasa fiyatları yeni yansıtıldı.
Hocam insanların sermaye denilen şeyi korumak için ucuza aldığı mala zam gelince onun da zam yapması gerektiğini anlayamıyor babam esnaf ucuza alsa da mala zam gelince elindekini de zamlı satmak zorunda kalıyor ki yerine aynı malı tekrar koyabilsinaslında 1-2 ay önceki iç piyasa fiyatları yeni yansıtıldı.