Hocam siz bayağı bir geri kalmışsınız.hay '' 800 değil miydi gram yaa ben biraz geri kalmışım bu fiyat çeyrek diye hatırlıyorum
Hocam siz bayağı bir geri kalmışsınız.hay '' 800 değil miydi gram yaa ben biraz geri kalmışım bu fiyat çeyrek diye hatırlıyorum
Milattan önceydi o hocam.hay '' 800 değil miydi gram yaa ben biraz geri kalmışım bu fiyat çeyrek diye hatırlıyorum
Doğru zamanda yapılmadığı sürece istediği kadar arttırsınlar pek bir işe yaramaz. Ek olarak asgari ücret arttırımı oldu onunda etkisi var.Faiz yükselince kurun düşmesi gerekli değil mi ?
Bizde yukarı gitti ? Anlamadım ? Biri anlatabilir mi ?
Asgeri ücret zammı sonrası daha fazla para basıldı yanlış bir zamanda doğru karar gibi bir şey bence. Tabi ben ekonomist olduğumu iddia edmiyom doğrusunu bilen söylesin.Faiz yükselince kurun düşmesi gerekli değil mi ?
Bizde yukarı gitti ? Anlamadım ? Biri anlatabilir mi ?
Doğru demişim galibaDoğru zamanda yapılmadığı sürece istediği kadar arttırsınlar pek bir işe yaramaz. Ek olarak asgari ücret arttırımı oldu onunda etkisi var.
OOOOOOOHHHHHHGGGGHHH
o sırada beyin seviyesi akp lilere eş olan muhalifler:5 rakamlı yaptı ama 6 7 rakamlı niye yapmıoğ gücü yomuğAynen kanka asgari ücret 5 rakamlı. Yaptı ya padişahım.
OOOOOOOOOOOOOHHOGOOGHOGOHGHOHOGOGOHGOGOHOGOHGOHGOGOHGOHOHGOGHOHOOOOOOOHGOOOOOOOHHHHHHGGGGHHH
Hiç oynamasalar, dışa bağımlılığı azaltacak hamleler yapsalar kendiliğinden düşer gibi . Oynadıkça sıkıntı oluyor.Doğru zamanda yapılmadığı sürece istediği kadar arttırsınlar pek bir işe yaramaz. Ek olarak asgari ücret arttırımı oldu onunda etkisi var.
Konuyu gördüm gugula dolar yazdım 24.64 dedi 2dk sonra f5 atım 24.67 olmuş diyeceklerim bu kadar.Zortingen Ştrayzen