Neler Yeni

Dolar Artıyor ! Tl den uzak durun!

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,441
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Alışılmış sefalet diyebilirmiyiz?
Neden daha iyi olmayalım sorusu gelmiyor mu aklınıza hiç?
Bence daha yapıcı olarak daha ileriye gidebiliriz ama düşünmekten korkuyor olabilirsiniz. Bu hayatı bir kere yaşıyoruz, kendimizden değerli hiç bir şey yok :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lütfen kızmayın, sadece mantıklı bir bakış açısı sunmaya çalışıyorum, kendinizden bir şey kaybetmemek şartı ile düşüncenizi istediğiniz gibi savunabilirsiniz. Sadece belli bir düşünceye bağlanmak için kendisinden ödün veren bir insan görünce cidden içim acıyor.

Ayrıca siyaset te yapmıyorum burada, 1990 dan beri olması değil, neden hala olması dikkatimi çekiyor, demekki 1990 da da yönetim yanlışmış.
Benim gözümden - TL neden değer kaybetti açıklayayım.

Bitcoin piyasası bi anda değerlendiğinde millet sanki deliler gibi bitcoin alıp ülkeden fazlaca para çıkardılar. Kar eden baya az adam olsada baya zarar edip o paraları yurtdışı ülkelere bir nevi bağış yapanlar oldu.

Yinede almıyorlarmı? tabi alıyorlar.
Fena paralar buharlaştırdılar zamanla

Bişeyin değeri yükseldinde sanıyorlarki her zaman değeri yükselicek. Bu kazanç hırsıdır işte, bi uyanıyorlar elde para kalmadı.

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Benim gözümden - TL neden değer kaybetti açıklayayım.

Bitcoin piyasası bi anda değerlendiğinde millet sanki deliler gibi bitcoin alıp ülkeden fazlaca para çıkardılar. Kar eden baya az adam olsada baya zarar edip o paraları yurtdışı ülkelere bir nevi bağış yapanlar oldu.

Yinede almıyorlarmı? tabi alıyorlar.
Fena paralar buharlaştırdılar zamanla

Bişeyin değeri yükseldinde sanıyorlarki her zaman değeri yükselicek. Bu kazanç hırsıdır işte, bi uyanıyorlar elde para kalmadı.
Halkın suçu asdffsdaffdfsdasdfafsdaFSDAdsfafdsa
Gördüğüm en trol açıklama. Süpersin.

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
efemertmiraç
Alışılmış sefalet diyebilirmiyiz?
Neden daha iyi olmayalım sorusu gelmiyor mu aklınıza hiç?
Bence daha yapıcı olarak daha ileriye gidebiliriz ama düşünmekten korkuyor olabilirsiniz. Bu hayatı bir kere yaşıyoruz, kendimizden değerli hiç bir şey yok :)

Lütfen kızmayın, sadece mantıklı bir bakış açısı sunmaya çalışıyorum, kendinizden bir şey kaybetmemek şartı ile düşüncenizi istediğiniz gibi savunabilirsiniz. Sadece belli bir düşünceye bağlanmak için kendisinden ödün veren bir insan görünce cidden içim acıyor.

Ayrıca siyaset te yapmıyorum burada, 1990 dan beri olması değil, neden hala olması dikkatimi çekiyor, demekki 1990 da da yönetim yanlışmış.
Ben sana sorayım ne yapmak lazım.

Dolardan sıfır atma hikayesini de biliyor musun yaşı küçük kardeşim
Bilmiyorum

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,441
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
İç güçler.
En basitinden söyliyim Millet Çiftlikbank'a yatırım yapmakla zengin olacağını hayal ediyordu. Ama tosuncuk Zooort yapınca herkes ağlamaya başladı.

Bitcoin'de tüm dünyaya hayal satıyor.
Türkiye halkı kolay yoldan zengin olma peşinde olduğu içinhep böyle kandırılıcaktır.
Belkide dünyada en fazla Bitcoin alan Türkiye olmuştur öyle söyliyim yani.
Çünkü sanal gerçeklikte Türkiye haritasında boş yer kalmadığını duymuştum. Ordada bişey almak için bitcoin kullanılmalı.

Neyse Yatırım yapanlara ( yaptıklarını düşünenlere) söylüyorum yapmayın etmeyin öyle boş hayallere kapılmayın.

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
İç güçler.
En basitinden söyliyim Millet Çiftlikbank'a yatırım yapmakla zengin olacağını hayal ediyordu. Ama tosuncuk Zooort yapınca herkes ağlamaya başladı.

Türkiye halkı kolay yoldan zengin olma peşinde olduğu içinhep böyle kandırılıcaktır.
Çünkü sanal gerçeklikte Türkiye haritasında boş yer kalmadığını duymuştum. Ordada bişey almak için bitcoin kullanılmalı.

Neyse Yatırım yapanlara ( yaptıklarını düşünenlere) söylüyorum yapmayın etmeyin öyle boş hayallere kapılmayın.
Diğer hiç bir ülkede bu nedenle değer kaybı yaşanmaması bile seni haksız çıkarmaya yeter. (ancak kıyıda köşede bir iki ülke gösterirsin, kanıtsız bir şekilde)
Bunun sebebi olarak halkın kolay para isteği ve cahilliği olarak düşünüyorsun, sonuç olarak eğitimsizlik oluyor. Bu da devletin bir hatası. Sonuç hep aynı yere çıkıyor.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Oğuz
İç güçler.

Yav bunla dolar ne alaka bilader

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Berat fatih
bitcoin alsam kaar mi ederim zarar mi

Top Bottom