g pro x mi varAlıntıyı görüntüleÇok fazla sese önem veren çok müzik dinleyen biriyim mw2 war zone 2 oynuyorum çoğunlukla logiteckdeki dts sesleri boğuyor dolby ne kadar iyi sizce almalıyım hiç bilgim yok bu konular hakkında
aynı sorun bende de vardı boguk gelıyodu çözemedim sattım
aynen dolby alırsan düzelebilir belki ben hiç ugrasmadan sattım zaten oyundada az ses verıyoduKronik bir şey logitechin programının içindeki dts boğuk yapıyor sesi hissediyosun
Kronik bir şey logitechin programının içindeki dts boğuk yapıyor sesi hissediyosun
Uzun süredir boğuk kullanıyodfum düzeldi değişik geldi-
aynen dolby alırsan düzelebilir belki ben hiç ugrasmadan sattım zaten oyundada az ses verıyodu
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu konuya bak b, istersenLogitech G Pro X Kulaklık boğuk ses problemi çözümü
selam hem donanım arşivi form'da logitech g pro x kulaklığı ile ilgili birsürü boğuk ses problemi yaşayanları gördüm şahsen kulaklığı bugün bende aldım ve taktığımda aynı boğuk ses problemini bende yaşadım azcık ayarlarla oynadıktan sonra nasıl çözüldüğünü buldum öncelikle ses ayarlarını...forum.donanimarsivi.com
Bassı azalıyor ama bu arada ama ses çok temiz-
aynen dolby alırsan düzelebilir belki ben hiç ugrasmadan sattım zaten oyundada az ses verıyodu
bu konuya bak b, istersenLogitech G Pro X Kulaklık boğuk ses problemi çözümü
selam hem donanım arşivi form'da logitech g pro x kulaklığı ile ilgili birsürü boğuk ses problemi yaşayanları gördüm şahsen kulaklığı bugün bende aldım ve taktığımda aynı boğuk ses problemini bende yaşadım azcık ayarlarla oynadıktan sonra nasıl çözüldüğünü buldum öncelikle ses ayarlarını...forum.donanimarsivi.com
kendı eq ayarlarınız yaparsanız daha iyi olurUzun süredir boğuk kullanıyodfum düzeldi değişik geldi
Bassı azalıyor ama bu arada ama ses çok temiz