Donanım Arşivi Aliexpress Videosu Yapmalı mı?

LineaTurco

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,103
Arkadaşlar piyasa zaten bilgisayar parçaları açısından çok yüksek sadece ekran kartı değill bugün r5 3600 r5 5600x fiyatına baktığımızda da çok yüksek fiyatları var ayrıca çevre birimleri de aliexpressten ço kdaha ucuza gleebiliyor doların bu kadar yüksek olup alım gücümüzün bu kada rdüşük olduğu bir zamanda hatat BENCE ekonomik krizde olduğumuz bir zamanda ucuza ürün almak için bir video yapmalı ne de olsa yeterince insanlara yardı metmey çalışan bir kanal kendisi.
Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Tam uyumlu bir kategori olmadığı için bu kategoriye açtım.
@Mehmet Yılmaz @banxtre @Abdullah Hacıgül

Yapmadığımızı kim söyledi? Çok güzel şeyler geliyor :D
Biz de bunu bekliyorduk hayır bayağı uzun zamandır öyle bir video gelmediği için eğer yapmıyorsanız diye
Hadi inşallah en yakın zamanda gelir video
Hocam bir de eski aliexpress videoları izliyordum sizin isminize denk geldim o zaman da moderatörmüşünüz acaba ne zamandan beridir bu kanaldasınız?

Biz de bunu bekliyorduk hayır bayağı uzun zamandır öyle bir video gelmediği için eğer yapmıyorsanız diye
Hadi inşallah en yakın zamanda gelir video
Hocam bir de eski aliexpress videoları izliyordum sizin isminize denk geldim o zaman da moderatörmüşünüz acaba ne zamandan beridir bu kanaldasınız?
DADG'de moderatördüm. Galiba 2017'nin sonlarından beri varım.

Hocam 3 hafta geçti napıyorsunuz 3 haftadır video mu çekmeye çalışıyorsunuz @Abdullah Hacıgül bilgisayar tooplamaya çalışıyorum ucuza fan m2 filan arıyorum haydi gelsin be tamam tek kişinin isteği ile video gelmez biliyorum ama zatern çekiyormuşsunuz

Geri