Neler Yeni

Ana Konu Donanım arşivi f/p canavarı sistem çıktı! r5 5600 rtx3060 11499tl

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,525
İsim
ArtiAnius
Knk sen çok iyi birisin ya vallaha. Rahatlattın beni. Eyw. Birde ben hiç böyle fırsat kovalamadim. İndirimde sistem almadım. Bana taktik verebilecek var mi? Almak için. Hayatımda hiç PC m olmadı.
hocam şöyle genelde video yayınlandıktan 1 saat sonra ortaya çıkıyor sistem siteye sürekli f5 kart bilgilerini bir kenarda hazırla siteye kayıt ol adres vb her şeyi kaydet o adımları direkt atlayıp ödemeye koşarsın kaparsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Eren Tiryaki
hocam şöyle genelde video yayınlandıktan 1 saat sonra ortaya çıkıyor sistem siteye sürekli f5 kart bilgilerini bir kenarda hazırla siteye kayıt ol adres vb her şeyi kaydet o adımları direkt atlayıp ödemeye koşarsın kaparsın
Çok mu zordur?

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Çok mu zordur?
Siteye önceden kayıt olup giriş yapın. Tarayıcıyı kapatmadan videoda link açıldıgında linke tıklayıp anında sepete ekleyin. Adres bilgileriniz daha önceden üyeliğinizde girili olsun. Direk ödeme kısmına geçip hızlıca kart bilgilerinizi girip onaylayın

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,273
İsim
Diyarhan
GPU su 6600 üstü olursa psu ve gpu için alırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Eren Tiryaki
Siteye önceden kayıt olup giriş yapın. Tarayıcıyı kapatmadan videoda link açıldıgında linke tıklayıp anında sepete ekleyin. Adres bilgileriniz daha önceden üyeliğinizde girili olsun. Direk ödeme kısmına geçip hızlıca kart bilgilerinizi girip onaylayın
Telefondan olur mu? İlla PC mi olmalı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Video erken yayinlancakmisss
Kaçta yayınlanır acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Tnc öz
Abdullah abi son story de bir canavar paylaştı muhtemelen f/p canavarı sistem geliyor

site %88 ihtimal ile gencer gaming

İslemci i3 12100f muhtemel h610m-k ve arc750 kombosu gorebiliriz arc serili sistem çok cikmaya başladı neden donanım arşivi de yapmasın
Alıntıyı görüntüle

pek
Abdullah abi son story de bir canavar paylaştı muhtemelen f/p canavarı sistem geliyor

site %88 ihtimal ile gencer gaming

İslemci i3 12100f muhtemel h610m-k ve arc750 kombosu gorebiliriz arc serili sistem çok cikmaya başladı neden donanım arşivi de yapmasın
Alıntıyı görüntüle

pek sanmam 12400fli bişeyler gelse daha iyi olur bence ve intel ekran kartları yazılımsal olarak çok zayıf. o topa gireceğini sanmıyorum Abdullah abi'nin

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,179
Üyeler
162,787
Son üye
scoorpion37
Top Bottom