neresi google ayarlar heycan yaptım şimdiHer şeyi kaydettim alıcam bu sefer çok gazlıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Google a ayarlardan kaydet
neresi google ayarlar heycan yaptım şimdiHer şeyi kaydettim alıcam bu sefer çok gazlıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Google a ayarlardan kaydet
anladım ama alamaman durumunda mağazaya gidersin en kötü sabahın köründe ama yakın dğeilsen çektiğin kredi ile kalırsınDirekt banka hesabıma düşecek para düşünce de kart ile alıcam
aynen öyle hocam ama bir deneyelim copy paste oluyor direkt alırsınızhocam adresi kaydediyorum şimdi ayarlardan kart bilgilerimi nereye kaydedebilirim onun için bir bölüm bulamadım direkt copy paste mi
KatılıyorumAl satçı 50 TL için bile alır :d
not defterine kaydedin pc den ordan copy paste yapın hocam ?neresi google ayarlar heycan yaptım şimdi
Yani de beklediğine kredi kartına işleyen faize değmezAl satçı 50 TL için bile alır :d
pc yok hocam ne pc sinot defterine kaydedin pc den ordan copy paste yapın hocam ?
Google'a kaydetmedin mi ?pc yok hocam ne pc si
Mersinde oturuyorumda alamayıp kredi ile kalmaktan korkuyorum bende zatenanladım ama alamaman durumunda mağazaya gidersin en kötü sabahın köründe ama yakın dğeilsen çektiğin kredi ile kalırsın
1.5 az mı ?Bu çok al satcilara gitmez . Max 1-1.5 k bırakır