Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
22:00 de alabilirsin.düzgün derken alınabiliyomu
22:00 de alabilirsin.düzgün derken alınabiliyomu
22.00 da ki Stok gelirse alınabilirdüzgün derken alınabiliyomu
herkesin tc girdiğini sanmıyorum birde yaşını kontrol etmesi için devlet sistemine erişmesi lazım güvenlik açısından istiyordur bence ben girmedimYok knk bende fiyat haa 11.799 TL yazıyor birde arkadaşlar tc mi girmeden alsam oluyo mu yoksa onaylamam gereliyo mu yaşı ona göre uğrşaçam
22:00 a kadar gelme ihtimali varmı abi22:00 de alabilirsin.
hayal oldu21 stokları noldu yalan mı oldu?
kanka öyle değil adam gidiyor ekran kartından mesela 100 tane stok gösteriyor 100 tane satıldıktan sonra sistem ototmatik kendini kapatıyor o yüzden böyle yazıyor aslında sistem kendini stoplasın diye öyle ypamışlardır diye düşünüyorum400 stok deniliyor fakat 200 den sonra ekran kartı bitiyor. Nasıl olur insan kenar ayırmazmı?
yav yok nolcak kasmayın bu kadarbeyler tc yi alamayınca kaldırdım ben sıkıntı çıkmaz demi çökmeden dolayı
öylede 3sn de 100 kart buharlaşıyormu noluyor bu arada alan varmı 1 afetmi veriyor sadece alan 3 er 5 er mi alıyor acabakanka öyle değil adam gidiyor ekran kartından mesela 100 tane stok gösteriyor 100 tane satıldıktan sonra sistem ototmatik kendini kapatıyor o yüzden böyle yazıyor aslında sistem kendini stoplasın diye öyle ypamışlardır diye düşünüyorum
fatih sultan mehmet istanbul için bu kadar beklememiştir be jdakljdasdajdkadFiyat aynı 22.00 da bomba patlar hazırda kalın son şans sanırım
reis sen çok rahatsın ben burda kendimi sıkmaktan heryerim ağrıdı bi taktiğin falanmı var d:yav yok nolcak kasmayın bu kadar
kanka yok alan alıyor ben mesela sinerjideki sistemi aldım ama saat başında dur bi deniyim dedim alabildim bir tane de bu sistemden yani hızlı olman gerekiyo sömüyor insanlar ciddenöylede 3sn de 100 kart buharlaşıyormu noluyor bu arada alan varmı 1 afetmi veriyor sadece alan 3 er 5 er mi alıyor acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
fatih sultan mehmet istanbul için bu kadar beklememiştir be jdakljdasdajdkad