Stok sayisi iyiydi bence.Parçaları aynı olacak şekilde tekrar gelebilir mi sizce? Herkes aldı biz alamadık. Keşke stok sayısı yüksek olsaydı bizde alsaydık.
Anlık değişiyor işte sadece kullanmak için alanlar yok al satta kâr etmek için bekleyenler de pusu da
Tekrar stok güncellenir mi hocam?Stokta Intel işlemcili kasa mevcut AMD için istiyorsanız mail adresinizi girin stok olduğunda bilgi
Anlık değişiyor işte sadece kullanmak için alanlar yok al satta kâr etmek için bekleyenler de pusu da
Hocam kontrol ettim attığım fotoğraftaki gibi stok yok.Stok sayisi iyiydi bence.
900 e yakin stok var deniliyordu videoda.
20dk once aldik arkadasim icin tekrardan gelebilir pusuda kal
intel stokta görünüyor şuan yetişirsen alabilirsin
Sistemi 50 kez falan stokta gördüm, kesin gün içinde yine stokta olur. Hala sistemi alamadım stok az falan demeyin yav devasal bir stok var sistemde.Parçaları aynı olacak şekilde tekrar gelebilir mi sizce? Herkes aldı biz alamadık. Keşke stok sayısı yüksek olsaydı bizde alsaydık.
Hocam dün video çıktıktan 5 dakika sonra denedim stok yok denildi. O günün akşamı tekrar baktım yine yoktu. Bu sabah baktım yine yoktu. Şimdi stokta var diyor sepete gelince stok yok diyor. Enteresan.Sistemi 50 kez falan stokta gördüm, kesin gün içinde yine stokta olur. Hala sistemi alamadım stok az falan demeyin yav devasal bir stok var sistemde.