Neler Yeni

Donanım Arşivi Forum Nick Değişikliği Hakkında

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Deliever

80+ Bronze

Jaja50

80+ Silver
Nickimi "Şizofren" olarak değiştirmek istiyorum sebebi ise şu an ki nickimin çok uzun olması

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Nickimi "sizo" olarak değiştirmek istiyorum eğer kısaysa ve olmuyorsa "Çakır7" olursa sevinirim :).Değiştirmek istememin sebebi ise şu an ki nickimin uzun olması.
Şizofren nicki boşta haberin olsun

KingMeto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Erdem Karakaya
KingMeto Yapmak İstiyorum Foruma Girebilmek İ.çin Adımı Soy Adımı Hızlıca Yazmıştım

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
MuammerBey olan adımı her yerde kullandığım kendi ad soyadım olan Muammer Beytekin veya Muammer-Beytekin olarak değiştirilmesini talep ediyorum. Eğer çok uzunsa gerek yok böyle kalsın. Şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Yiğit Demirci
Dostlar selamlar. Uzunca bir süredir nick değiştirmek isteyenler oluyordu. Bu konuda yoğun istek geldiği için sizleri kırmak istemedik.

SADECE BU KONU altına istediğiniz yeni nickinizi ve neden değiştirmek istediğinizi açıklayan kısa bir yazıyla başvuru yapabilirsiniz. Kısa süre içerisinde nickiniz değerlendirilecek ve ardından değiştirilmiş olacaktır.

Alıntıyı görüntüle

Bilmeniz gerekenler; Eski kullanıcı adınız yeni bir üye tarafından kullanılabilir, takas karışıklık olabileceği sebebiyle yapılamaz.
Eski kullanıcı adınız profilinizin "Hakkında" kısmında sergilenecektir, bu hizmet şu anlık sadece BİR seferlik sunulacaktır, iyi değerlendirmenizi öneririm.

Alıntıyı görüntüle

Nick değişikliği talep etmeden önce lütfen gösterilen yerden nick kontrolü yapınız, zaten kullanılan nickleri yazmayınız.
Nickimin Yiğit Demirci olmasını istiyorum çünkü gerçek adımı kullanmak istiyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,244
Üyeler
161,011
Son üye
mertduyul
Top Bottom