Neler Yeni

Donanım Arşivi Hesabıma Erişimimi Kaybettim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tümay Mermer
Hesabımın adını falan biliyorum da bağlı olduğu maile erişimim yok. Eski şifrelerini, bağlı mailini, DM konuşmalarımı bile biliyorum. Lütfen bir yetkili gelsin kanıtlarımı dinlesin inanmaz ise hesabı vermez zaten fakat Donanım Arşivi Form hesabımı aktif olarak kullanıyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül kanıtlarımı göstermeme fırsat verirsen zaten inanırsın Abdullah abi.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hesabımın adını falan biliyorum da bağlı olduğu maile erişimim yok. Eski şifrelerini, bağlı mailini, DM konuşmalarımı bile biliyorum. Lütfen bir yetkili gelsin kanıtlarımı dinlesin inanmaz ise hesabı vermez zaten fakat Donanım Arşivi Form hesabımı aktif olarak kullanıyordum.

@Abdullah Hacıgül kanıtlarımı göstermeme fırsat verirsen zaten inanırsın Abdullah abi.
Kaybettiğin hesabın adı neydi?

@Mehmet Yılmaz

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,663
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Özelden dönüş yapmıştım zaten. Maalesef başka bir işlem sağlayamayız. Hesabınıza sahip çıkmak sizin sorumluluğunuzda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tümay Mermer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaybettiğin hesabın adı neydi?

@Mehmet Yılmaz
@Ben Tümay

Özelden dönüş yapmıştım zaten. Maalesef başka bir işlem sağlayamayız. Hesabınıza sahip çıkmak sizin sorumluluğunuzda.
Kanıtlarıma bakmadınız ki. Hesaba sahip çıkmak benim sorumluluğum ama DM'leri nerden bilecektim benim olmasa? Aynı zamanda kaybettiğim günden beri çevrim içi olmadı hesap, bana vermezseniz hiç bir zaman da olmayacak. Form'da konu açtığım gün arkadaşıma konu açıyorum falan dediğim mesajlar var Discord'da, hesaba bağlı olduğu mailin benim olduğuna dair kanıtlarım var. Doğruyu yapmak bu kadar zor olmamalı.

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Tümay
Seni görüyordum konularda. Umarım kurtarırsın hesabı.
Valla 2 gündür uğraşıyordum nasıl bir mübarek adamsan inşallah kurtarırsın dedikten sonra son bir şifre aklıma geldi, denedim ve oldu.

Kurtardım hesabı fakat maili nasıl değiştireceğim. Erişimim olmayan maile bağlı.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,663
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
@Ben Tümay

Kanıtlarıma bakmadınız ki. Hesaba sahip çıkmak benim sorumluluğum ama DM'leri nerden bilecektim benim olmasa? Aynı zamanda kaybettiğim günden beri çevrim içi olmadı hesap, bana vermezseniz hiç bir zaman da olmayacak. Form'da konu açtığım gün arkadaşıma konu açıyorum falan dediğim mesajlar var Discord'da, hesaba bağlı olduğu mailin benim olduğuna dair kanıtlarım var. Doğruyu yapmak bu kadar zor olmamalı.
ÖZel mesajları biz göremiyoruz dostum bu bir kanıt değil. Yine aynı şekilde eski mail adresin olmadan değişim yapamazsın. Mailini silmeden önce düşünüp ona göre hazırlık yapman gerekiyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,164
Üyeler
159,585
Son üye
mmk0707
Top Bottom