Neler Yeni

Donanım arşivi sistem çıktı

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Link uzun kusura bakmayın lakin 5300tl bir tane bile downgrade seçeneği yok ne yazık ki en azından 1660 ti ve süper ve işlemciye de r5 1600 ile R7 2700x getirilseydi insanlar yararlansaydı sistemin fiyat performans olduğu kaçınılmaz iyi bir sistem fakat böyle downgrade seçeneği olmaması forumdaki bir çok insanı üzdü eminim ki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Tony Montana
1000 TL indirimli

cavo444

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kemal ALPDEMİR
üzüldüm bu kadar pahalı olacağını sanmazdım.
Sistem Tam bir fiyat performans canavarı. Düşük bütçeli bir sistem sana bir şeyler verebilir. Ancak 3. yıla özel gelecek sistemin 3 bin TL bandında olmasını beklememek lazım. DA istediğin gibi bir sistemi zaten ilerleyen aylarda yapacaktır. Her zaman yaptığı gibi.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
üzüldüm bu kadar pahalı olacağını sanmazdım.
Aynen bende pahalı olacağını düşünmemiştim düşünsem bile downgrade secenebgi olur diye düşünmüştüm
Sistem Tam bir fiyat performans canavarı. Düşük bütçeli bir sistem sana bir şeyler verebilir. Ancak 3. yıla özel gelecek sistemin 3 bin TL bandında olmasını beklememek lazım. DA istediğin gibi bir sistemi zaten ilerleyen aylarda yapacaktır. Her zaman yaptığı gibi.
Sistem tam bir fiyat performans canavarı evet üstte de belirttiğim gibi pahalı olsun ama sistemde downgrade seçeneği yok eklenebilirdi sadece ssd'yi duşürebiliyorsun bu da dediğim gibi forumdaki bir çok insanı üzdü

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Link uzun kusura bakmayın lakin 5300tl bir tane bile downgrade seçeneği yok ne yazık ki en azından 1660 ti ve süper ve işlemciye de r5 1600 ile R7 2700x getirilseydi insanlar yararlansaydı sistemin fiyat performans olduğu kaçınılmaz iyi bir sistem fakat böyle downgrade seçeneği olmaması forumdaki bir çok insanı üzdü eminim ki?
Önerebilecegim sistem itopyada bu:
https://www.itopya.com/teknoqueen-a...b-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/
Teknobiyotikte ise:
https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-e2-5-oyuncu-bilgisayari.html
Bu sistemde paranız yeter ise 1660ti bile yapabilirsiniz

MelihFlip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Melih Ferhad Zetçi
İçim dışım ağlıyor birisi kan birisi yaş peder bey ağzıma ağzıma vurdu lafları monitörü aldım elimde kalacak

MelihFlip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Melih Ferhad Zetçi
peki bu fiyata bu kasayı alma
peki bu fiyata bu kasayı almak mantıklı mı ?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
peki bu fiyata bu kasayı alma

peki bu fiyata bu kasayı almak mantıklı mı ?
Fiyat performans kasası 5300tl ye şuan rtx 2060'li bir sistem toplamak zor bir de r5 3600 ile bence kesinlikle paranız varsa alınabilir

Top Bottom