Neler Yeni

DONANIM ARŞİVİ SORUSU GELDİ!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Zechion

80+ Silver
Arkadaşım sizin ciddi anlamda psikolojik sorunlarınız falan olmalı neyi uzatıyorsunuz anlamış değilim yanlış sorsam hatalı sorsam ne kasıcam çıkar tekrar sorarım şaka mısınız nesiniz? bir de şu akıl vermeniz yok mu "Şaşırtmaca benim bildiğim kadarıyla böyle olmaz." he işte bilmiyorsun sus. İki önceki soruyu da şaşırtmalı sordum. Ve bir sürü doğru cevap geldi zeki arkadaşlar soruyu bildi teşekkürler.
Çok agresif bir çıkış yaptınız gibi hocam. Kendi düşüncemi söyledim. Oradaki cümlem de akıl verme amacıyla değil görüşümü belirtme amacıylaydı. İyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok agresif bir çıkış yaptınız gibi hocam. Kendi düşüncemi söyledim. Oradaki cümlem de akıl verme amacıyla değil görüşümü belirtme amacıylaydı. İyi forumlar.
E tabi size de hak veriyorum bir yandan. Belki de Dm gibi yerlerden de böyle söylemlere maruz kaldınız.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Kendi düşüncemi söyledim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herkes her konu hakkında konuşmak zorunda değil. Zaten yukarıda konuşmuşum bu düşünce belirtmek değil eşelemek...
böyle söylemlere maruz kaldınız.
Umrumda olan bir durum değil. Toplumumuz artık yerme üzerine hareket halinde pozitif bir yaklaşımları yok bunu her konu her yorum her adımda görebiliyorum kısacası her şeyi kafaya takamam.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,292
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom