Kral niye herkese sinirli emoji attinziyaaaa
reaksiyon skoruKral niye herkese sinirli emoji attin
Grafik hatalı değildir adam videodaki grafiği ezberlemiş olamaz yada ezberlemiştir :0grafik hatalı o zaman
Hocam 47. Saniyede yazmayı denedim sığmadıGrafik hatalı değildir adam videodaki grafiği ezberlemiş olamaz yada ezberlemiştir :0
Ama bence Cevap " RTX 4070 Ti hiç bir oyunda 131 FPS almıyor 131fps alan 7900XT "
Olmaloydi nedeni ise bu detayı yalnız videoyu dikkatli izleyenler bilebilir üstün körü izleyenler bunu fazla anlamaz ve RDR2 diyerek kendinizi kanıtlıyorsunuz
dostum diğer testlerde 4070 ti sarı renkle gösterilirken rdr 2 de 4070 ti neden sarı renkler gösterilmemiş? hata var büyük ihtimalle olabilir insanız her insan hata yapabilir, ama gelip burda aksini savunmak da ne bileyim, hata değilse de abdullah abi bilerek yapmıştır ama sanmıyorumGrafik hatalı değildir adam videodaki grafiği ezberlemiş olamaz yada ezberlemiştir :0
Ama bence Cevap " RTX 4070 Ti hiç bir oyunda 131 FPS almıyor 131fps alan 7900XT "
Olmaloydi nedeni ise bu detayı yalnız videoyu dikkatli izleyenler bilebilir üstün körü izleyenler bunu fazla anlamaz ve RDR2 diyerek kendinizi kanıtlıyorsunuz
2 teori vardostum diğer testlerde 4070 ti sarı renkle gösterilirken rdr 2 de 4070 ti neden sarı renkler gösterilmemiş? hata var büyük ihtimalle olabilir insanız her insan hata yapabilir, ama gelip burda aksini savunmak da ne bileyim, hata değilse de abdullah abi bilerek yapmıştır ama sanmıyorum
YouTube'da yorumlara hiç yok yazmış.
Adam haklı konuştuğu için ceza ve yanlış bilgilendirme tagı yemiş. Valla komik yer.evet bende rdr 2 yazdım ama 131 fps alan 4070 ti değil ki ee oyun ismi sormuş bence kendi de yanlış sordu , şaşırtmalı severim diyerek üstünü kapatıyor
Aslında haklı konuşmuyor harbiden şaşırtmacalı sormuş.Adam haklı konuştuğu için ceza ve yanlış bilgilendirme tagı yemiş. Valla komik yer.
Yoruma bakarak anlayabilirsin.YouTube'da yorumlara hiç yok yazmış.Ben de storyden 4-5 dakika sonra hiçbir oyun vermiyor yazmıştım.
Şaşırtmaca benim bildiğim kadarıyla böyle olmaz. Cevabı olmayan bir şeye şaşırtma demek benim düşüncemce üstünü karalamak gibi bir şeydir. Cevabı net varmış gibi sorup ondan sonra cevabı yok denmesi de değişik geliyor. Bu sana sunucunun 23. kuralını sormamın ama 23. kuralının olmaması gibi bir şey. Metinde de dediğim gibi "bence" ve "benim bildiğim kadarıyla" bu yorumları yapıyorum.Aslında haklı konuşmuyor harbiden şaşırtmacalı sormuş.
Yoruma bakarak anlayabilirsin.
Arkadaşım sizin ciddi anlamda psikolojik sorunlarınız falan olmalı neyi uzatıyorsunuz anlamış değilim yanlış sorsam hatalı sorsam ne kasıcam çıkar tekrar sorarım şaka mısınız nesiniz? bir de şu akıl vermeniz yok mu "Şaşırtmaca benim bildiğim kadarıyla böyle olmaz." he işte bilmiyorsun sus. İki önceki soruyu da şaşırtmalı sordum. Ve bir sürü doğru cevap geldi zeki arkadaşlar soruyu bildi teşekkürler.Şaşırtmaca benim bildiğim kadarıyla böyle olmaz. Cevabı olmayan bir şeye şaşırtma demek benim düşüncemce üstünü karalamak gibi bir şeydir. Cevabı net varmış gibi sorup ondan sonra cevabı yok denmesi de değişik geliyor. Bu sana sunucunun 23. kuralını sormamın ama 23. kuralının olmaması gibi bir şey. Metinde de dediğim gibi "bence" ve "benim bildiğim kadarıyla" bu yorumları yapıyorum.