Ana Konu 🔥🔥🔥 DONANIM ARŞİVİ V6 YAYINDA 8799 TL i3 12100f-RTX2060

sistemi alanlar için
sistemi kaçıranlar için

hızlı olan kazansın :)

1660s 8xxx iyi mi? bence değil ya.
Yalan yok bana da iyi gelmedi 8299₺ diye satılır herhalde ama Abdullah reis çok ümitli söylüyordu ve uzun zamandır sistem çıkarmadığı için ben aşırı düşük bir fiyattan bekliyordum. Arkadaşla vatan 2060 lı sistemi almıştık 8999tl olan sonra dedi kanka kazanç olacak sistem var mı diye dedim V6 çıkacak o da bekliyor ama eskisi daha iyiydi der kesin.

Yalan yok bana da iyi gelmedi 8299₺ diye satılır herhalde ama Abdullah reis çok ümitli söylüyordu ve uzun zamandır sistem çıkarmadığı için ben aşırı düşük bir fiyattan bekliyordum. Arkadaşla vatan 2060 lı sistemi almıştık 8999tl olan sonra dedi kanka kazanç olacak sistem var mı diye dedim V6 çıkacak o da bekliyor ama eskisi daha iyiydi der kesin.
Sana iyi gelmedi çünkü üstüne 500 koyup satamıyorsun

Stoğu çok olacak ondan ümitli söylüyor

Muhtemelen GTX 16 serisi işlemci 12100F Gskill 8+8 ram SSD zaten belli Wd Green Anakart Asus H610 hayırlı olsun ben kaparım bir tane.

Geri