Ana Konu 🔥🔥🔥 DONANIM ARŞİVİ V6 YAYINDA 8799 TL i3 12100f-RTX2060

Sana iyi gelmedi çünkü üstüne 500 koyup satamıyorsun
500tl için sistem satın almam 2
%10 kazanç bırakırsa alırım. Diğerleri canım isterse ama 500tl ye milletin letgo da ağlamasını dilenmesini çekemem.

Nerede çıkarsa çıksın alt yapı sorunu yaşıyoruz. Vatanda daha iki gün önce gördük. Gaming.gen aynı şekilde... Bence şu firmalar bir alt yapı çalışması yada bize kampanya kodu gerekli. Siteye üye olup çekiliş ile satın alacaklara kod verilse direk biz satın alsak en azından site çökmez alacaklar girer alır geçer

Nerede çıkarsa çıksın alt yapı sorunu yaşıyoruz. Vatanda daha iki gün önce gördük. Gaming.gen aynı şekilde... Bence şu firmalar bir alt yapı çalışması yada bize kampanya kodu gerekli. Siteye üye olup çekiliş ile satın alacaklara kod verilse direk biz satın alsak en azından site çökmez alacaklar girer alır geçer
alt yapımı yoksa bilerek mi her site gittiğinde binlerce tıklanma f5 alıyor

altyapı konusunda hepsiburadayı çok başarılı buluyorum

Stoğu çok olacak ondan ümitli söylüyor
Büyük ihtimal ama şöyle söyleyeyim v serisi hep piyasa sallayan sistemler oldu o sebepten ötürü onun beklentisi üstümdeydi. 7k dedim sonra kurtarmaz 8k olur dedim onun da üstüymüş. Problem değil yine bolca satacak piyasa fiyatının Örn 2000tl altı olucak ama eskisi gibi el titreye titreye kart numarasını girdirmez gibi.

fiyatın 8.xxx olacağı kesin mi

fiyatın 8.xxx olacağı kesin mi
1667741949514.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,228
Üyeler
184,604
Son üye
sifirlarvebirler