Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

Ürünün açıklamasında sistem özelliği yazmıyorsa siz de diğer arkadaş gibi tekrar sorup güncel sistem bileşeni hakkında geri dönüş istemelisiniz bu bir toplama PC ve forumda 5080 ile 9070xt hariç ramin cl46 olduğunu zaten söyledim. Arkadaşına iyilik yapmışsınız şuan istesenizde o fiyatlara yakın bile satışa sistem çıkartamıyorlar ramlerin yeni stoğa giriş fiyatları iyice uçtu… bir müddet herkes kampanya yapabilir ama stok tükenince herkesin sistem fiyatları uçacak.
Abi tekrardan indirim olacak mı Elite S7 modeli için yada o tarz bileşenler için ?

Ben yukarıda paylaştığım sistemi aldım bilmiyorum fark var mı çok aralarında bence s2 gayet fiyat açısından iyi gibi bütçe meselesi tabi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Vallahi abi bende şaşkınım öyle yazdılar tekrar sordum onayladılar ama inşallah stok bitmez 😄
Birde ramlere 5600 yazmışlar o yanlış sonra düzelttiler 6000 mhz cl 36
Dostum hayırlı olsun. GameRock gelirse yaşadın. Ama çok düşük bir ihtimal çünkü 5080 gamerock stok yok hiç bir yerde. Ben de arıyorum bulamadım daha. Nvidia 50 serisinin en iyi modeli bana göre GameRock.

Geri