Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

5070'li sistemi bekliyorum. Geceden beri bir alamadım. İlk 52 den 55e çıkınca tüh kaçırdık dedim sonra 52ye tekrar sistem gelmiş onuda 9 dakika sonra gördüm bir alamdım gitti. Tekrar düşer mi acaba?
Tekrar düşeceğini pek zannetmemekle beraber biraz daha beklemekte fayda var

Çok çok avantajlı fiyatlar mevcut değil. Abdullah hoca da önceden sistem vs çıkarırdı 2-3 yıl önce ne fpler cıkarırdı simdi pırt.

Dostlar günaydın bana 35-40 maksimum 45 civarlarında nispeten modern sayılacak yeni çıkmış oyunları çok rahat açacak bir hazır sistem önerir misiniz? Şu taksit avantajı bitmeden bir tane sistem almak istiyorum.

Çok çok avantajlı fiyatlar mevcut değil. Abdullah hoca da önceden sistem vs çıkarırdı 2-3 yıl önce ne fpler cıkarırdı simdi pırt.
Kurduğun cümlelere dikkat et, dünya üzerinde peşin fiyatına 10 taksit imkanı ile daha avantajlı sistem olmadığı gibi tüm sistemler tek tek toplamadan pahalı olmayacak şekilde.

• Beğen
Reaksiyonlar: Lazy
Kurduğun cümlelere dikkat et, dünya üzerinde peşin fiyatına 10 taksit imkanı ile daha avantajlı sistem olmadığı gibi tüm sistemler tek tek toplamadan pahalı olmayacak şekilde.

hocam bu sistemi tercih edebilir miyim? Gece paylaştığın fiyattan biraz daha yüksek. bir üstte istediklerimi karşılar mı?

Arkadaşlar 5070li sistemin s5 elite olanimi almak mantıklı 750w güç kaynaklı olan

Geri