Neler Yeni

Donanım Arşivi Yeni sistem hakkında

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Abdullah abi sana şunu sormak istiyorum düzgünce. Neden insanlar sistemi beğenmeyip eleştirince yanlış bilgilendirme atıp konuyu banlıyorsun. İnsanlar sistemi beğenmemiş olabilir PSU ve kasa iyi değil diye. Adam pchocasının sistemi daha iyi demiş diye laf etmişsin. Sadece bu sistemin iyi olduğu taraflara bakmışsın bir de diğer taraftan bak. PSU daha kötü, kasa daha kötü, işlemci daha düşük oyun performansında, ssd de biraz daha düşük. Sistem sadece ekran kartı ile bitmiyor. Diğer şeyler kötü olunca insanın canını sıkabiliyor. Bu eleştirememe olayı üzerine de en yakından örnek vereyim. Türkiye'de yaşayan insanların yaşadığı en olumsuz durumlardan biri ve bence en önemlisi "eleştirememek". Ve biz bunu eleştirirken burada da aynısını yaşamak sinir bozucu. Kırmadan eleştirimi yapmak istedim. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Dostum konu o arkadaşların sistemi ile alakalı değil. Eleştiri hiç değil. Sanki o arkadaşlar 10K'ya i5 ve RX 6600 vermiş gibi yorum yapıyorlar. Aksine bizim sistemimiz çok daha F/P konuyu da uzatmaya gerek yok.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom