Neler Yeni

Donanım arşivi yeni sistem ne zaman gelir?

Surgevein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mete Zeybekoğlu
3 aydır yoğun bir araştırma içerisindeyim bilgisayar almak için ama hala bir türlü karar verip alamadım bir bilgisayar yeni sistem gelir mi gelirse ne zaman gelir veya beklemek yerine şu anda piyasaya göre güzel bir hazır sistem öneriniz varmı cevaplarınızı bekliyorum

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
Bende araştırma içindeyim şuan piyasada adam gibi pc yok

duch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ömer Peker
3 aydır yoğun bir araştırma içerisindeyim bilgisayar almak için ama hala bir türlü karar verip alamadım bir bilgisayar yeni sistem gelir mi gelirse ne zaman gelir veya beklemek yerine şu anda piyasaya göre güzel bir hazır sistem öneriniz varmı cevaplarınızı bekliyorum
+1
13k bütçeyle güzel bir şey bulamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Recep Karataş
Düzgün bir şey çıkana kadar asgari ücretle para biriktiririm

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
Bekliyoruz hiç bir yerden bi duyuru yok.sadece da değil sistem çıkaran kimseden haber yok.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,275
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Yakın zamanda sistem geleceğini sanmıyorum dolar her gün artıyor çünkü. 17-18 seviyelerinde sabit kalırsa gelir diye düşünüyorum.

Surgevein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mete Zeybekoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yakın zamanda sistem geleceğini sanmıyorum dolar her gün artıyor çünkü. 17-18 seviyelerinde sabit kalırsa gelir diye düşünüyorum.
Hocam dolar çıkıyor da ekran kartı fiyatları da düşüyor bu durumu eşitler diye düşünüyorum

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Hocam dolar çıkıyor da ekran kartı fiyatları da düşüyor bu durumu eşitler diye düşünüyorum
Yakında kart fiyatları da yükselebilir. Şuanlık kampanyalar vs oluyorda ne olacağını kestirmek pek mümkün değil.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,275
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Aslında eşitlemez knk ekran kartı hariç bileşenler özellikle işlemci başta olmak üzere pahalı. Ryzen 5 5600 gibi işlemcilere talep çok fazla. Dolar bu şekilde artmasaydı fiyatlar ekran kartı fiyatları çok daha düşerdi. Eski sistemlere bakarsan o zamanlar ekran kartları pahalı olmasına rağmen sistemler ucuza çıkıyormuş çünkü dolar ucuz. Dolar en önemli etken sistem diyarında. Ekran kartları düşüyor ama diğer bileşenler uçuyor yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,676
Üyeler
162,716
Son üye
ibrahimakyol
Top Bottom