Arkadaslar gecen hafta cuma gunu cikan sistemden aldim bugun elime ulasti ekran kartini taktim power kablosunu bagladim acmaya calisiyorum ama acilmiyor hic bir tepki yok kablolara baktim hepsi yerinde ne yapmaliyim
psu açık mı ? bir kontrol edin.Arkadaslar gecen hafta cuma gunu cikan sistemden aldim bugun elime ulasti ekran kartini taktim power kablosunu bagladim acmaya calisiyorum ama acilmiyor hic bir tepki yok kablolara baktim hepsi yerinde ne yapmaliyim
güç kaynağının anahtarı açık mı ?Arkadaslar gecen hafta cuma gunu cikan sistemden aldim bugun elime ulasti ekran kartini taktim power kablosunu bagladim acmaya calisiyorum ama acilmiyor hic bir tepki yok kablolara baktim hepsi yerinde ne yapmaliyim
Sistemde tepki yok diyor,görüntü gelmiyor demiyor hocammonitörün görüntü çıkışını nereye bağladın ?
ramleri çıkar tak yap.
Büyük ihtimal heyecandan bir şeyleri eksik yaptın fotoğrafını çekip atabilir misin kasayıArkadaslar gecen hafta cuma gunu cikan sistemden aldim bugun elime ulasti ekran kartini taktim power kablosunu bagladim acmaya calisiyorum ama acilmiyor hic bir tepki yok kablolara baktim hepsi yerinde ne yapmaliyim
Büyük ihtimal heyecandan bir şeyleri eksik yaptın fotoğrafını çekip atabilir misin kasayı
YolladimBüyük ihtimal heyecandan bir şeyleri eksik yaptın fotoğrafını çekip atabilir misin kasayı