Neler Yeni

Donanım arşivinden aldığım sistemde sıkıntı var yardım eder misiniz

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert Balamut
Ssd sağlam gözüküyor. Şu an dediklerinden yola çıkarsak problemli arkadaş ram olarak gözüküyor

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
M2 SSD de sorun görünmüyor.
Ram sıkıntı çıkaracağı hiç aklıma gelmezdi ne önerirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

M2 SSD de sorun görünmüyor.

Ssd sağlam gözüküyor. Şu an dediklerinden yola çıkarsak problemli arkadaş ram olarak gözüküyor
Anakart bu MSI B450M Pro-VDH Max AM4 Soket Anakart

İleriye dönük güzel bir ram önerebilir misiniz
CrsytalDiskMark adlı programı indirip SSD'ye yazma ve okuma hız testi yapar mısın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Fatih Kıyak
Sanırım değil bir bakicam

Peki niye böyle oluyor sebebini biliyor musunuz

Ram neden sebep olur ki buna yetmiyor mu yani anlamına geliyor

Ahmet hocam ram ise ciden hemen alicam fakat korkum tekrar etmesi ne yapabilirim
Dostum şunu yap öneri tabi remi al test et baktın yine aynı iade et yada arkadaşın varsa onu remi dene

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
adil arda dogan
Arkadaşlar merhaba
zamanında bunu almıştım ama oyunlarda takılmalar meydana geliyor Euro truck oynuyorum gpu kulanimi bir anda düşüyor farming oynuyorum bir anda düşüyor dead oynuyorum bir anda düşüyor ne yapsam düzelmedi bios kaynaklı dedim önceki biosa geçtim düzelmedi ramlerim sıkıntılıdır belki dedim tek tek çalıştırdım yine olmadı ddu ile sürücüleri sildim yükledim tık Yok ne yapacağım ben bu durumda başka bir çözüm kalmadı elimde
merhabalar hocam. takılmaların videosunu atma şansınız var mı veya tarif edebilir misiniz? aynı sorunu ben de yaşıyorum sistemim aynı değil ancak ramlerimiz aynı. eğer ramleri değiştirdiyseniz düzeldi mi söyleyebilir misiniz?

Omer_zngn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ömer Zengin
Instagram
Omer_zngn
Bende de daha önce oldu. Takılmanın olduğu anda, değerleri takip ederek buldum. Tam takılma olduğu anda gpu sıcaklığı 90derece oluyor. Gpu Frekansı 600lere kadar düşüyordu. Takılma anında sıcaklık bir anda 80 lere ladar düşüyor. Ve takılma geçiyordu. Tekrar 90 sana çıkınca tekrar aynı oluyordu. Fanları kontrol ettirip temizlettim. Çözüldü.

Top Bottom