🔥İndirim 🔥DONGLESIZ🔥GameSir Nova HD Rumble NS 660 TL + Vergi

connect game güvenilir. her iki ürün hakkımda bilgim yok. Konu açsanız daha iyi olur. Ayrıca claw yeni ürün olduğundan çok bilinmiyor
hocam ben EasySMX X5 ve hepsiburada da satılan Claw's Tactical Mortal 2.4 arasında kaldım. hangisini tavsiye edersiniz? oynadığım bir oyun var pc'den bioshock, genel olarak tv'den gforce now için kullanacağım. fiyat olarak hb bana kupon tanımlamış clwas 1050 tl'ye geliyor x5'de 1100 tl satıs fiyatı hangisni önerirsiniz? bir de connect game sitesi güvenilir mi?

Dongle çıkmıyormuş bluetooth ile sorun yaşanır mı ? Bağlantı kopması gibi
Bende nova lite var bluetooth ile gecikme oluyor evet ama çok az bir fark oluyor, hikayeli oyun oynarken rahatsız etmez, online oyun oynarken sıkıntı olabilir

pc için kablolu şekilde kullanılacak en iyi gamepad şuan boşuna logitech fln almayın kısaca

Arkadaşlar bilgisayarda hikayeli oyunlar oynamak için alınır mı? Dongledan şikayet edilmiş ama bilgisayarda hangi rekabetçi oyunu klavye mouse yerine gamepadle oynuyosunuz merak ettim.

Arkadaşlar bilgisayarda hikayeli oyunlar oynamak için alınır mı? Dongledan şikayet edilmiş ama bilgisayarda hangi rekabetçi oyunu klavye mouse yerine gamepadle oynuyosunuz merak ettim.
Dongle değil de vergi çıkarsa burada satılanlardan çok daha pahalıya gelecek asıl mesele o. Önceki sayfalarda 1099 liraya satılan bir gamepad vardı, onu tercih edebilirsiniz epey ucuz.

Gamepadin adını rica edebilir miyim?
Daha dün 1099'du indirimsiz hali, bugün size atarken bakayım dedim 1899 olmuş, neye göre kime göre zam yapıyorlar anlamadım.

shop ile mi yoksa normal mi satın alalım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha dün 1099'du indirimsiz hali, bugün size atarken bakayım dedim 1899 olmuş, neye göre kime göre zam yapıyorlar anlamadım.

x15 vardı daha kullanmadan iki tardında da sıkıntı çıktı.Kendi kendine hareket edip sağa sola bakıyor kol. KULLANILMIYOR

vergisi çok mu çıkar acaba ?

valla yapıştırdım o zaman bunu hocam. vergi işi şans işi biraz. kumarımızı oynadık diyelim. hem bitane de switch lite var bende mario party oynarız 9 inç ekranda :D

shop ile mi yoksa normal mi satın alalım ?

x15 vardı daha kullanmadan iki tardında da sıkıntı çıktı.Kendi kendine hareket edip sağa sola bakıyor kol. KULLANILMIYOR

vergisi çok mu çıkar acaba ?
yanlış bilmiyorsam ab ülkesinden gelirse %30 yani 190-200tl ab dışı %60 yani 380-400tl civarında çıkacak. en kötü senaryoda bile 1000tlye geliyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,571
Üyeler
185,905
Son üye
endmgs
Geri