🔥İndirim 🔥DONGLESIZ🔥GameSir Nova HD Rumble NS 660 TL + Vergi

14,72 dolar ürün fiyatı. GameSir, gönderimi 4PX ile yapıyor ve last mile olmadığı için kargonuzu doğrudan PTT teslim alacak. Paket üzerinde "game controller" olarak belirtildiğinden %80 vergi ödemeniz gerekecek. Ayrıca kargo ücretsiz görünse de pakette kargo ücreti yazmadıkları için 3 dolar kargo bedeli de size yansıtılır. Buna ek olarak gümrüğe sunum ücreti ve damga vergisi alınır.

Kısacası, ürünün fiyatını paketin üzerine gerçek değeriyle yazarlarsa toplam maliyet yaklaşık 1350 TL'yi bulabilir. Bu fiyata Türkiye’de EasySMX X05 bulunabiliyor. X15’in de muadilleri mevcut. Cihazda 2.4 GHz alıcı bulunmadığını ve tetiklerin dijital olduğunu da belirtmek gerek. Switch için uygun olabilir fakat PC için tavsiye etmiyorum.
Mukan hocam son noktayı koymuş.

Merhaba ben bu ürünü yine bir indirim zamanında temudan almıştım. Ürün kaliteli, sağlam. Ancak bazı nedenlerden dolayı tavsiye etmiyorum. Bilemiyorum belki benim ürüne özel bir sıkıntıdır.

1. Üründe dongel çıkmıyor. Bluetooth ile pcye bağlayamadım. Yani şöyle ki belli modları var ürünün. Bluetooth üzerinden switch ya da Android olarak bağlanabiliyordum ama PC olarak bağlanamıyordum. Bundan dolayı ürün istenilen bir biçimde şekilde çalışmıyordu. Tuşların çoğunu tanımıyordu pc.

2. Yukarıda anlattığım sorun sebebiyle dongle satın aldım. Aktif olarak ancak öyle kullanmaya başladım. Geçen senenin parasıyla 650-700 TL'ye kolu, 300 TL'ye dongle 'ı almış oldum. Ürün, fiyat performans değerini yitirmiş oldu kısaca.

3. Kol güzel çalışıyor. Kopma veya gecikme yok. ANCAK arada bir sapıtıyor. Yani kendi kendine kombinasyonlar yapıyor. FC 'de her maçta 2-3 kere sırasıyla çalım, pas, orta yapıyor gibi. Bu da bazı durumlarda tadı bayağı bir kaçırıyor.

14,72 dolar ürün fiyatı. GameSir, gönderimi 4PX ile yapıyor ve last mile olmadığı için kargonuzu doğrudan PTT teslim alacak. Paket üzerinde "game controller" olarak belirtildiğinden %80 vergi ödemeniz gerekecek. Ayrıca kargo ücretsiz görünse de pakette kargo ücreti yazmadıkları için 3 dolar kargo bedeli de size yansıtılır. Buna ek olarak gümrüğe sunum ücreti ve damga vergisi alınır.

Kısacası, ürünün fiyatını paketin üzerine gerçek değeriyle yazarlarsa toplam maliyet yaklaşık 1350 TL'yi bulabilir. Bu fiyata Türkiye’de EasySMX X05 bulunabiliyor. X15’in de muadilleri mevcut. Cihazda 2.4 GHz alıcı bulunmadığını ve tetiklerin dijital olduğunu da belirtmek gerek. Switch için uygun olabilir fakat PC için tavsiye etmiyorum.
Dediği doğru. İptal ettim ben de :)

hocam 2-3k bütçeyle alınabilecek en iyi gamepad hangisi pc için

Uygun diye aldık, vergisi şusu busu derken türkiyede satılanlardan daha pahalıya denk gelecekmiş. Demek ki neymiş, öyle sazan gibi atlamamak lazımmış. Hükümete haraç vereceğiz şimdi durduk yere. Bunları kabul etmeden geri göndermemiz mümkün mü peki?

hocam 2-3k bütçeyle alınabilecek en iyi gamepad hangisi pc için
Bütçenizi biraz daha artırabilirseniz en iyi seçenek GameSir Cyclone 2 olur. Bütçeyi aşmak istemezseniz alternatif olarak gri renkli GameSir Nova 2 Lite’ı tercih edebilirsiniz.

Dediği doğru. İptal ettim ben de :)
Uygun diye aldık, vergisi şusu busu derken türkiyede satılanlardan daha pahalıya denk gelecekmiş. Demek ki neymiş, öyle sazan gibi atlamamak lazımmış. Hükümete haraç vereceğiz şimdi durduk yere. Bunları kabul etmeden geri göndermemiz mümkün mü peki?
aynı durumdayım. iptal etmek için mail attım doğru düzgün cevap da vermiyorlar. kargoya verildiyse iptal edilemez dediler discorddan. sizinki verildi mi kargoya?

Bütçenizi biraz daha artırabilirseniz en iyi seçenek GameSir Cyclone 2 olur. Bütçeyi aşmak istemezseniz alternatif olarak gri renkli GameSir Nova 2 Lite’ı tercih edebilirsiniz.
easysmx x20 önerir misin üstadım

easysmx x20 önerir misin üstadım
X20 aslında kötü bir ürün değil, fiyatı da fena sayılmaz. Ancak Reddit’te okuduğum yorumlarda birçok kullanıcının çeşitli sorunlar yaşadığını gördüm. Elbette bu, her üründe aynı sorunların olacağı anlamına gelmez; çünkü genellikle sorun yaşayan kullanıcılar yazmaya daha yatkın oluyor. Yine de, daha geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından tercih edilen, garanti desteği konusunda daha güven veren ve yazılıma sahip olmasıyla avantaj sunan GameSir Cyclone 2’nin tercih edilmesi bana daha mantıklı geliyor. Ayrıca X20’nin satıcısı hakkında oldukça fazla olumsuz yorum bulunuyor, bu nedenle garanti ve muhatap bulma konusunda sorun yaşanma ihtimali var.

X20 aslında kötü bir ürün değil, fiyatı da fena sayılmaz. Ancak Reddit’te okuduğum yorumlarda birçok kullanıcının çeşitli sorunlar yaşadığını gördüm. Elbette bu, her üründe aynı sorunların olacağı anlamına gelmez; çünkü genellikle sorun yaşayan kullanıcılar yazmaya daha yatkın oluyor. Yine de, daha geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından tercih edilen, garanti desteği konusunda daha güven veren ve yazılıma sahip olmasıyla avantaj sunan GameSir Cyclone 2’nin tercih edilmesi bana daha mantıklı geliyor. Ayrıca X20’nin satıcısı hakkında oldukça fazla olumsuz yorum bulunuyor, bu nedenle garanti ve muhatap bulma konusunda sorun yaşanma ihtimali var.
tamamdır üstadım gamesir cyclone2 sipariş ediyorum değerli yorumun için teşekkür ettim kıymetli vaktiğini ayırdığın için memnun oldum

Dongle olsa tercih ederdim. EasySMX X5 TR garantili almak daha iyi 1100 liraya geliyor
hocam ben EasySMX X5 ve hepsiburada da satılan Claw's Tactical Mortal 2.4 arasında kaldım. hangisini tavsiye edersiniz? oynadığım bir oyun var pc'den bioshock, genel olarak tv'den gforce now için kullanacağım. fiyat olarak hb bana kupon tanımlamış clwas 1050 tl'ye geliyor x5'de 1100 tl satıs fiyatı hangisni önerirsiniz? bir de connect game sitesi güvenilir mi?

tamamdır üstadım gamesir cyclone2 sipariş ediyorum değerli yorumun için teşekkür ettim kıymetli vaktiğini ayırdığın için memnun oldum
Rica ederim, umarım güzel günlerde kullanırsınız. Şimdiden hayırlı olsun.

Rica ederim, umarım güzel günlerde kullanırsınız. Şimdiden hayırlı olsun.
hocam özelden de yazdım ama gamesir cyclone 2 yazdığımda birden fazla model çıkıyor hangisini almak doğru olan ve hangi satıcıdan almak mantıklı

Geri