DOPİNG HAFIZA MUADİLİ ÖNERİLERİ

Frkndmt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
966
Merhaba cümleten iyi forumlar, kardeşim 7. sınıfa gidiyor ona doping hafıza benzeri onun muadili bir online eğitim programı almayı düşünüyoruz güvenilir önerilerileriniz nelerdir? Bir de bunları kullanmak için bir yazılım indirmemiz mi gerekiyor yoksa internet tarayıcısı üzerinden mi tamamen? Bilgisayar epey eski, bu eğitimleri satın alsak bunları kullanabilir miyiz?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhaba cümleten iyi forumlar, kardeşim 7. sınıfa gidiyor ona doping hafıza benzeri onun muadili bir online eğitim programı almayı düşünüyoruz güvenilir önerilerileriniz nelerdir? Bir de bunları kullanmak için bir yazılım indirmemiz mi gerekiyor yoksa internet tarayıcısı üzerinden mi tamamen? Bilgisayar epey eski, bu eğitimleri satın alsak bunları kullanabilir miyiz?
Böyle şeyler almayın boşa para israfı. YouTube'da onlarca iyi hoca var. Bedava hem de.

Youtube

Birçok imkanları varmış, destek falan da oluyorlarmış sınav hazırlığında sorular falan da varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tavsiye etmiyor musunuz online eğitimleri, bir de etmeme nedeniniz nedir
Sponsorlu kişiler övüyor öyle şeyler "yapmıyorlarmış"diye duydum

• Beğen
Hepsi para tuzağı 345 allstar doping hafıza falan. Aynı hocalar YouTube da var zaten.

Hepsi para tuzağı 345 allstar doping hafıza falan. Aynı hocalar YouTube da var zaten.
İlla alacaksanız yapamadığı soruları atması için "kunduz" a bakabilirsiniz

akademiklink

Sponsorlu kişiler övüyor öyle şeyler "yapmıyorlarmış"diye duydum
Kendi sitelerinde falan yazıyor ondan dedim birilerinden gördüğümüzden değil de duyulduk bilindik yerler diye söyledim

İlla alacaksanız yapamadığı soruları atması için "kunduz" a bakabilirsiniz
Kunduz ne oluyor site mi? Paralı mı?

Kendi sitelerinde falan yazıyor ondan dedim birilerinden gördüğümüzden değil de duyulduk bilindik yerler diye söyledim

Kunduz ne oluyor site mi? Paralı mı?
Uygulama. çözemediği soruları atıyor yarım saat sonra fotoğraf veya videolu çözümü geliyor evet paralı ama bu doping hafızaya falan kıyasla çok daha ucuz

Birçok imkanları varmış, destek falan da oluyorlarmış sınav hazırlığında sorular falan da varmı

Tavsiye etmiyor musunuz online eğitimleri, bir de etmeme nedeniniz nedir
Bu tip programları alanların hepsi çocuğuyla falan uğraşmak istemeyen aileler alıyor. Çocuk kendine az güvense zaten derste sorun yaşamaz.

Bu tip programları alanların hepsi çocuğuyla falan uğraşmak istemeyen aileler alıyor. Çocuk kendine az güvense zaten derste sorun yaşamaz.
Teşekkürler bakalım ne yaparız hiç kimse tavsiye etmiyor bu online eğitimleri herkes youtube dan çalışsın diyor.

• Beğen
Teşekkürler bakalım ne yaparız hiç kimse tavsiye etmiyor bu online eğitimleri herkes youtube dan çalışsın diyor.
doğrusu o çünkü
aynı şeye animasyon falan ekliyorlar al sana sistem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,373
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri