Neler Yeni

Doremaon animesi yıllar sonra ekranlara geri dönüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Buğra Aykaç
Bir dönem ülkemizde Disney Channel kanalında yayınlanan Doreamon yıllar sonra ekranlara geri dönüyor. Şunu söylemek isterim ki sansürlü olacak ve eski dublajla yayınlanmayacak. Yayınlanacağı kanalın adı Spacetoon Tv ve 20 Ocak'ta Doreamon'u izleyebileceğiz.
Doreamon'un yeni sesini merak edenler için:

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Oğuzhan Türk

Checkmate

80+ Silver
Dublaj gereksiz ve sansür hakaret gibi olmuş güzelim animeye.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Oğuzhan Türk
20 Ocak'ta açılacak şu an test yayınları başladı bile. Dublajı eskisi gibi olmasa da fena olmayacak gibi gözüküyor.
Bence izlenmez ya, bu arada ne sansürü olucak anlamadım küfür ve +18 görüntü yoktu diye hatırlıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Buğra Aykaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dublaj ve sansür hakaret niteliği taşımakta.
Söyle diyeyim dublaj konusunda Doreamon'un eski sesi Nuray Avcı hakkında anlaşamamışlar gibi gözüküyor çünkü Nuray Avcı'lı versiyon Disney Channel versiyonuydu. Sansür konusuna gelecek olursak ben de sansür olmasını istemem ama yayınlandığı ülkelerde de sansür uygulanıyor biz de sansürlü yayını dublajlıyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence izlenmez ya, bu arada ne sansürü olucak anlamadım küfür ve +18 görüntü yoktu diye hatırlıyorum.
Shizuka karakterinin bacaklarına çorap geçirmişler o tür sansürler uygulanacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Hamka
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Oğuzhan Türk
Söyle diyeyim dublaj konusunda Doreamon'un eski sesi Nuray Avcı hakkında anlaşamamışlar gibi gözüküyor çünkü Nuray Avcı'lı versiyon Disney Channel versiyonuydu. Sansür konusuna gelecek olursak ben de sansür olmasını istemem ama yayınlandığı ülkelerde de sansür uygulanıyor biz de sansürlü yayını dublajlıyoruz.

Aşırı saçma kesin izlenmez izlenmemelide

Checkmate

80+ Silver

Her türlü sansüre karşıyım fakat sansürler ülkesi olduğumuz için bunu da sansürleneceğini tahmin edebiliyorum.

Ben animeleri, filmleri orijinal dilinde izlemeyi tercih ederim çok nadir ingilizce veya türkçe dublaj izlerim. Altyazılı yayınlansaydı keşke. Genelde dublajlar orijinal dil kadar kaliteli olmuyor özellikle animelerde. Tabi kaliteli türkçe veya ingilizce dublajlar var mı ? Var. Elfen lied İngilizce dublajı, Harry potter türkçe dublajı, Hellsing'in Türkçe dublajı güzel.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
dublaj müthiş olmuş. kesinlikle izleyeceğim. saçma sapan bağırışlar ortadan kalkmış.

Top Bottom