Neler Yeni

Dostlar bu fiyata hangi monitör daha mantıklı?

eserme0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Murat Eser
Dostlar en fazla 4500 TL ye monitör bakıyorum. Curved 27 inç ve en az 144 hertz olmasını istiyorum. Uzun vadede problem çıkarmayacak kronik sorunu olmayan model önerilerinizi bekliyorum. Benim bulduklarım bunlar.

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Dostlar en fazla 4500 TL ye monitör bakıyorum. Curved 27 inç ve en az 144 hertz olmasını istiyorum. Uzun vadede problem çıkarmayacak kronik sorunu olmayan model önerilerinizi bekliyorum. Benim bulduklarım bunlar.

ekran kartın ne.

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Sistemi yeni Alicam. Rx6700xt 12 GB. 3060 12 GB 8600 8GB arasında kaldim
Arada kalacak bir şey yok, rx 6700xt süper bir ekran kartı, bir de 3 fanlı modeli ise müq.
İşlemcin ne peki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de kavisli olması önemlimi?
27 inç olması şart mı?
Özel olarak istediğin bir panel tipi varmı?
Hikayeli oyunlarmı yoksa fps tarzı oyunlarmı oynuyorsun?

Son düzenleme:

eserme0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Murat Eser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arada kalacak bir şey yok, rx 6700xt süper bir ekran kartı, bir de 3 fanlı modeli ise müq.
İşlemcin ne peki?

Bir de kavisli olması önemlimi?
27 inç olması şart mı?
Özel olarak istediğin bir panel tipi varmı?
Hikayeli oyunlarmı yoksa fps tarzı oyunlarmı oynuyorsun?
Hocam oynayacağım oyun çok yok. Pung oynarım mobile versiyonu oynadı call of duty oynarım vs. 27 inç olsun daha sonra yükseltme ile uğraşmak istemiyorum uzun süre kullanmak istiyorum. Kavisli de oyun için daha iyi diye biliyorum

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Hocam oynayacağım oyun çok yok. Pung oynarım mobile versiyonu oynadı call of duty oynarım vs. 27 inç olsun daha sonra yükseltme ile uğraşmak istemiyorum uzun süre kullanmak istiyorum. Kavisli de oyun için daha iyi diye biliyorum
bence curved alma ips panel tercih et bu bütçeye

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Hayır, kavisli ekranlar VA panel olur, VA panelde bir kaç üst düzey panel hariç dehşet overshoot problemi var, gözünü yorar dikkatini dağıtır. Simülasyon oyunları hikayeli oyunlardan ziyade FPS oyunları için kullanacaksan düz bir panel bakmalısın

eserme0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Murat Eser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şans işi mi yoksa garanti bu olayı yaşar mıyım hocam ?

Hayır, kavisli ekranlar VA panel olur, VA panelde bir kaç üst düzey panel hariç dehşet overshoot problemi var, gözünü yorar dikkatini dağıtır. Simülasyon oyunları hikayeli oyunlardan ziyade FPS oyunları için kullanacaksan düz bir panel bakmalısın
?

Son düzenleme:
Top Bottom