Dostlar en fazla 4500 TL ye monitör bakıyorum. Curved 27 inç ve en az 144 hertz olmasını istiyorum. Uzun vadede problem çıkarmayacak kronik sorunu olmayan model önerilerinizi bekliyorum. Benim bulduklarım bunlar.
ekran kartın ne.Dostlar en fazla 4500 TL ye monitör bakıyorum. Curved 27 inç ve en az 144 hertz olmasını istiyorum. Uzun vadede problem çıkarmayacak kronik sorunu olmayan model önerilerinizi bekliyorum. Benim bulduklarım bunlar.
Sistemi yeni Alicam. Rx6700xt 12 GB. 3060 12 GB 8600 8GB arasında kaldimekran kartın ne.
Arada kalacak bir şey yok, rx 6700xt süper bir ekran kartı, bir de 3 fanlı modeli ise müq.Sistemi yeni Alicam. Rx6700xt 12 GB. 3060 12 GB 8600 8GB arasında kaldim
Hocam oynayacağım oyun çok yok. Pung oynarım mobile versiyonu oynadı call of duty oynarım vs. 27 inç olsun daha sonra yükseltme ile uğraşmak istemiyorum uzun süre kullanmak istiyorum. Kavisli de oyun için daha iyi diye biliyorumArada kalacak bir şey yok, rx 6700xt süper bir ekran kartı, bir de 3 fanlı modeli ise müq.
İşlemcin ne peki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de kavisli olması önemlimi?
27 inç olması şart mı?
Özel olarak istediğin bir panel tipi varmı?
Hikayeli oyunlarmı yoksa fps tarzı oyunlarmı oynuyorsun?
bence curved alma ips panel tercih et bu bütçeyeHocam oynayacağım oyun çok yok. Pung oynarım mobile versiyonu oynadı call of duty oynarım vs. 27 inç olsun daha sonra yükseltme ile uğraşmak istemiyorum uzun süre kullanmak istiyorum. Kavisli de oyun için daha iyi diye biliyorum
Hayır, kavisli ekranlar VA panel olur, VA panelde bir kaç üst düzey panel hariç dehşet overshoot problemi var, gözünü yorar dikkatini dağıtır. Simülasyon oyunları hikayeli oyunlardan ziyade FPS oyunları için kullanacaksan düz bir panel bakmalısınHocam oynayacağım oyun çok yok. Pung oynarım mobile versiyonu oynadı call of duty oynarım vs. 27 inç olsun daha sonra yükseltme ile uğraşmak istemiyorum uzun süre kullanmak istiyorum. Kavisli de oyun için daha iyi diye biliyorum
?Hayır, kavisli ekranlar VA panel olur, VA panelde bir kaç üst düzey panel hariç dehşet overshoot problemi var, gözünü yorar dikkatini dağıtır. Simülasyon oyunları hikayeli oyunlardan ziyade FPS oyunları için kullanacaksan düz bir panel bakmalısın