Gece Yarısı Gizemli Keman Sesi

Reaksiyon skoru
44
Dün gece 1 civarı alt kattan keman sesi geldi sadece keman alt katta ki komşu büyük yaşlı ve oğlu da hani büyük yetişkin bu saate keman çalacak değil ve kemanıda yok böyle aşırı yüksek bi gürültüde keman sesi geldi annem duymuş benim alarmım sanmış ben o saate ayaktaydim bi kaç daka çaldı durdu ama çok yüksek gürültülü annem bugün gelip elime baktı kina yakmışlar mi diye cin düğünü diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz hani alt komşu da duymuş sesi ama o saatte uyuyor mus
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dün gece 1 civarı alt kattan keman sesi geldi sadece keman alt katta ki komşu büyük yaşlı ve oğlu da hani büyük yetişkin bu saate keman çalacak değil ve kemanıda yok böyle aşırı yüksek bi gürültüde keman sesi geldi annem duymuş benim alarmım sanmış ben o saate ayaktaydim bi kaç daka çaldı durdu ama çok yüksek gürültülü annem bugün gelip elime baktı kina yakmışlar mi diye cin düğünü diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz hani alt komşu da duymuş sesi ama o saatte uyuyor mus
Bide keman sesi bittikten sonra telefon da discord açıktı Chrome da yazıları okuyamadim gözlerim de sorun yok aşırı bulanık ti zarzor okudum

O cin düğünü dedikleri şey genelde rüyalarda olmuyor mu?​

Uyumuyordum ses i 3 kişi duyduk 3 kişi aynı rüyayı mi gördük

Kardeşim belki rüya değildi? Adam gerçekten alt katınızda keman çaldı? Ya da alt katta yanlışlıkla bir müzik açılmış falandır.

cinlerin ilk defa keman caldigini duydum kesin olarak alt kattan geldigine emin misiniz?

Geri