12123124adasd
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
Dün gece 1 civarı alt kattan keman sesi geldi sadece keman alt katta ki komşu büyük yaşlı ve oğlu da hani büyük yetişkin bu saate keman çalacak değil ve kemanıda yok böyle aşırı yüksek bi gürültüde keman sesi geldi annem duymuş benim alarmım sanmış ben o saate ayaktaydim bi kaç daka çaldı durdu ama çok yüksek gürültülü annem bugün gelip elime baktı kina yakmışlar mi diye cin düğünü diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz hani alt komşu da duymuş sesi ama o saatte uyuyor mus
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bide keman sesi bittikten sonra telefon da discord açıktı Chrome da yazıları okuyamadim gözlerim de sorun yok aşırı bulanık ti zarzor okudumDün gece 1 civarı alt kattan keman sesi geldi sadece keman alt katta ki komşu büyük yaşlı ve oğlu da hani büyük yetişkin bu saate keman çalacak değil ve kemanıda yok böyle aşırı yüksek bi gürültüde keman sesi geldi annem duymuş benim alarmım sanmış ben o saate ayaktaydim bi kaç daka çaldı durdu ama çok yüksek gürültülü annem bugün gelip elime baktı kina yakmışlar mi diye cin düğünü diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz hani alt komşu da duymuş sesi ama o saatte uyuyor mus