Neler Yeni

dostlar fikrinizi söylerseniz çok sevinirim çıldırcam yoksa

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Doğukan Barut
pc yaklaşık 1 aydır durduk yere tüm sekmeleri kapatıyor bir şeye basmadan, ara sıra da kapanıyordu, deprem bölgeseyindeyim yaklaşık 2 aydır yattı kasa şehirde değildim, geldim güzelce temizleyip macun attım o andan beri kullanıyorum fakat şuan arka arkaya lole giriyorum karakteri hareket ettirince direkt kapanıyor pc, sebebi nedir bunu allah için biri fikir versin çıldırcam

memolicx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Ali Çakmak
pc yaklaşık 1 aydır durduk yere tüm sekmeleri kapatıyor bir şeye basmadan, ara sıra da kapanıyordu, deprem bölgeseyindeyim yaklaşık 2 aydır yattı kasa şehirde değildim, geldim güzelce temizleyip macun attım o andan beri kullanıyorum fakat şuan arka arkaya lole giriyorum karakteri hareket ettirince direkt kapanıyor pc, sebebi nedir bunu allah için biri fikir versin çıldırcam
temizleyip macun yeniledikten sonra format attın mı

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu nasıl sorunmuş kral ya
ya inan anlamadım, durduk yere kendini yeniden başlatıyor, ama direkt kapanıyor açılıyor sistem yavaş değil tam tersine çok hızlı fakat gına geldi ama dereceli maça giriyorum tak pc kapanıyor sonra afk diye ceza yiyip duruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

formattan kaynaklanan bir sorundur ya da biostan önce biosun güncel değilse güncelle sonra da temiz bir format at güncel dosyalarla
kral her gün windows 11 i güncelle diye bir bildirim geliyor, güncellemelerde de öyle alakası nedir bilmiyorum fakat sevmiyorum 11 i

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Msi afterburner açıkken oyuna bir gir ss alabilirsen açıkken at. Yada Cpu-Z indir. İşlemciyi stress testini çalıştır. Bir yandan da sıcaklık değerine bak.

memolicx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Ali Çakmak
ya inan anlamadım, durduk yere kendini yeniden başlatıyor, ama direkt kapanıyor açılıyor sistem yavaş değil tam tersine çok hızlı fakat gına geldi ama dereceli maça giriyorum tak pc kapanıyor sonra afk diye ceza yiyip duruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

kral her gün windows 11 i güncelle diye bir bildirim geliyor, güncellemelerde de öyle alakası nedir bilmiyorum fakat sevmiyorum 11 i
windows 11 kullanamak artık mecbur hale gelecek microsoft windows 10 a artık güncelleme vermeyecek ama sorun şu ki windows 11 hala stabil değil türlü türlü hataları var

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
windows 11 kullanamak artık mecbur hale gelecek microsoft windows 10 a artık güncelleme vermeyecek ama sorun şu ki windows 11 hala stabil değil türlü türlü hataları var
dışarıdan 10 pronun 25 30 liralık anahtarları var orijinal diyorlar kullanmak mantıklı mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,286
Üyeler
169,556
Son üye
Sisyphe
Top Bottom