gymice
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 55
- İsim
- gymice
Beyler ömrüm boyunca hiç ölümüne ciddi bir kavgam olmadı. İri yapılı biri de değilim aşağıda bıraktığım videodaki küçük çocuk gibi bir vücudum var. Hani dünyanın binbir türlü hali var ne olur ne olmaz bir söz vardır dayak yemiş insan kavgadan korkmaz diye, dövüş sporlarına yazılsam bu tarz durumlarda ne gibi artıları olur. amacım hiçbir zaman kavga etmek değil kendimi savunmak da değil dayak yemekten korktuğum yok ama az çok demek istediğimi anlayan çıkacaktır herhangi bir mevzuda kardeşlerim,arkadaşlarım,veya ailemden birisini korumam gerekirse yetersiz kalmak istemiyorum. Bazen en iyi savunma saldırmaktır ya hani o yüzden aşağıda bıraktığım spor dalı gibi bir şeyde eğitim almayı düşünüyorum. gerçekten faydası olur mu ? hiç böyle bir eğitim almadım ama sadece eğitim alıp pratik yapmak istiyorum ulusal-yerel müsabakalara katılmayı düşünmüyorum zaten. burnumu falan kırmadan kendimi eğitebilir ve geliştirebilir miyim bu konuda ? burnumu kırmaktan da şu yüzden korkuyorum ömrüm boyunca burnum çok hassas olacakmış gibi hissettiriyor düşüncesi. estetikle eskisi gibi olabiliyorsa o da önemli değil.