Google Drive gibi yerlerde de test ettim ama 12 MB/s hızın üstünü göremedim.Steamin kısıtlaması var ben de asla tam hız alamıyorum ciddi kesinti oluyor
Google da aynı hocam. 1000mbps var. Riotta 110 civarı indirirken steamda max 80 gördüm ortalama 60Google Drive gibi yerlerde de test ettim ama 12mb/s hızın üstünü göremedim.
188 indirme hızının ne kadarını kullandığını net olarak görmek istiyorsan;Yaklaşık 200 downloadım var ama en fazla 12 MB/s hızı görüyorum. Normalde 22-23 görmem gerekmiyor mu ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam normalde 110 olanı 60a indiriyordu şu an 60 olan indiremeyi 110lara çıkarır o zaman sınırlama seçeneği doğru mudur188 indirme hızının ne kadarını kullandığını net olarak görmek istiyorsan;
1)
Alıntıyı görüntüle
2)
Alıntıyı görüntüle
3)
Alıntıyı görüntüle
Bu ayarı (1) tikle.
Ondan sonra tekrar bak. Büyük ihtimal 100Mb/sn civarı bir şey söyler. Eğer sınırlayıcı olduğunu düşünüyorsan da,
Alıntıyı görüntüle
Bu ayarı (2) tik varsa kaldır.
En fazla 92.8'i gördüm.188 indirme hızının ne kadarını kullandığını net olarak görmek istiyorsan;
1)
Alıntıyı görüntüle
2)
Alıntıyı görüntüle
3)
Alıntıyı görüntüle
Bu ayarı (1) tikle.
Ondan sonra tekrar bak. Büyük ihtimal 100Mb/sn civarı bir şey söyler. Eğer sınırlayıcı olduğunu düşünüyorsan da,
Alıntıyı görüntüle
Bu ayarı (2) tik varsa kaldır.
Senin normal zaten en fazla 3 alırsın.hocam zaten genelde 8-12/1 şeklinde veriyolar bizim internette 25 mbps 3 uploadı var. Daha fazla verebilirler ama vermeyi tercih etmiyolar heralde
Yaklaşık 200 downloadım var ama en fazla 12 MB/s hızı görüyorum. Normalde 22-23 görmem gerekmiyor mu ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Zaten yüklü onla denedim yine aynı.Internet Download Manager yükleyip, onla deneyin.
98 Download çıktı.Connection Single yapıp test yapın birde.