Neler Yeni

Öneri Dragos Edgeless GP-F28UHD 4K 60Hz + 2K 144Hz almak isteyenler sakın almayınız

GHOST8967

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Şahin
Dragos Edgeless GP-F28UHD 1ms 4K 60Hz + 2K 144Hz
Ürünü 6 ay kullanmış olarak almak isteyenlere ürün hakkında detaylı bilgi vereceğim. Verdiğim bilgilerde yaşadığım,gözlemlediğim sorunları aktaracağım.

ÜRÜNÜN EKSİLERİ:
1. Üründe aşırı ışık sızması bulunmaktadır.
2. Ürün aşırı ısınmaktadır.
3. Ürünün arka kısmında bulunan RGB ışıklar yetersiz ışık veriyor. Ancak arka kısma bakınca fark edersiniz.
4. Ürünün hoparlörleri yüksek ses vermiyor. Ayrıca gerçek sesi vermiyor,sesin kalitesi düşüyor.
5. Ürünün parlaklık ve kontrast ayarı %50 ile %100 arasında farklılık bulunmamaktadır.
6. HDR desteği bulunmaktadır. Fakat HDR açılınca Aşırı Sarı oluyor.
7. 4K 2160P Çözünükten 2K 1440P çözünürlüğüne geçince görüntü kalitesi çok kötü oluyor gerçek 2K 1440P kalitesi değil
8. Ürünün plastik kalitesi çok kaliteli değil
9. Ürün vidaları iyi sıkıldığı halde oynuyor.
10. Ürünün kenarların da açıklıklar var dı arka kısımda çerçeveden ışık süzüyordu

Ürünün eksileri bunlar arkadaşlar ayrıca 6 ay boyunca aktif kullandım. 11.03.2024 tarihinde ekranımın sağ tarafı aşırı karardı.Garantiye verdim ben pişmanım sizlerde alıp pişman olmayınız.bu markalardan uzak durunuz kendini kanıtlamış bilindik markalardan ürün alınız.
1000037484.jpg

GHOST8967

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dragos Edgeless GP-F28UHD 1ms 4K 60Hz + 2K 144Hz
Ürünü 6 ay kullanmış olarak almak isteyenlere ürün hakkında detaylı bilgi vereceğim. Verdiğim bilgilerde yaşadığım,gözlemlediğim sorunları aktaracağım.

ÜRÜNÜN EKSİLERİ:
1. Üründe aşırı ışık sızması bulunmaktadır.
2. Ürün aşırı ısınmaktadır.
3. Ürünün arka kısmında bulunan RGB ışıklar yetersiz ışık veriyor. Ancak arka kısma bakınca fark edersiniz.
4. Ürünün hoparlörleri yüksek ses vermiyor. Ayrıca gerçek sesi vermiyor,sesin kalitesi düşüyor.
5. Ürünün parlaklık ve kontrast ayarı %50 ile %100 arasında farklılık bulunmamaktadır.
6. HDR desteği bulunmaktadır. Fakat HDR açılınca Aşırı Sarı oluyor.
7. 4K 2160P Çözünükten 2K 1440P çözünürlüğüne geçince görüntü kalitesi çok kötü oluyor gerçek 2K 1440P kalitesi değil
8. Ürünün plastik kalitesi çok kaliteli değil
9. Ürün vidaları iyi sıkıldığı halde oynuyor.
10. Ürünün kenarların da açıklıklar var dı arka kısımda çerçeveden ışık süzüyordu

Ürünün eksileri bunlar arkadaşlar ayrıca 6 ay boyunca aktif kullandım. 11.03.2024 tarihinde ekranımın sağ tarafı aşırı karardı.Garantiye verdim ben pişmanım sizlerde alıp pişman olmayınız.bu markalardan uzak durunuz kendini kanıtlamış bilindik markalardan ürün alınız.Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar 11.03.2024 tarihinde ürünü garantiye vermiştim. 13.03.2024 tarihinde ellerine ulaştı.Bedel iadesi hakkınız bulunduğu halde bedel iadesi yapmıyorlar.Ürünü yeni ürünle değişimine onay verdiler.Tarih 25.03.2024 10 iş günü oldu, henüz kargoya vermediler.Aradığım zaman yoğunluk var,elaman az kargoya verilecek diyorlar ama kargoya vermediler. Atom bilişim ürünü gibi garanti süreçi de iyi değil uzak durun bu ürünlerden ve bu satıcılardan

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Ahmet
Arkadaşlar 11.03.2024 tarihinde ürünü garantiye vermiştim. 13.03.2024 tarihinde ellerine ulaştı.Bedel iadesi hakkınız bulunduğu halde bedel iadesi yapmıyorlar.Ürünü yeni ürünle değişimine onay verdiler.Tarih 25.03.2024 10 iş günü oldu, henüz kargoya vermediler.Aradığım zaman yoğunluk var,elaman az kargoya verilecek diyorlar ama kargoya vermediler. Atom bilişim ürünü gibi garanti süreçi de iyi değil uzak durun bu ürünlerden ve bu satıcılardan
Bu marka uygun gibi duruyor ama demek ki ucuz yahnin eti misali sanırım. Tecrübelerinizi aktarıp bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkürler gayet açıklayıcı anlatışsınız. Alacak kişiler buna dikkat ederek alır umarım.

GHOST8967

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu marka uygun gibi duruyor ama demek ki ucuz yahnin eti misali sanırım. Tecrübelerinizi aktarıp bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkürler gayet açıklayıcı anlatışsınız. Alacak kişiler buna dikkat ederek alır umarım.
Teşekkür ederim yorumunuz için,çok pişman oldum. almayı düşünen arkadaşlar için bilgilendirmek istedim.

Top Bottom