Neler Yeni

driver hatası alıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Simolex

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Aldığınız ürün için öncelikle hayırlı olsun.
İlk olarak Driver Boosteri denetim masasından program kaldır kısmına girerek kaldırın. (Sisteminize ne olduğu belirsiz driverler kurabiliyor.)
Tüm sürücülerinizi manuel olarak kendiniz yüklerseniz sisteminizdeki hataları vb. azaltırsınız.
Nvidia sitesine girip ilk olarak Geforce uygulamasını indirin otomatik olarak ekran kartı sürücünüzü bulacaktır ve uygun sürücü yayınlandığında size bildirecektir.
Yanlış hatırlamıyorsam laptoplarda tüm sistemi güncelleyeceğiniz paneller oluyor. Laptop üreticisinin programı. Her markada farklı bir şey olabilir ama tahmin ediyorum ki Acer uygulaması varsa oradan güncellemeleri yapabilirsiniz.
https://aoc.com/api/downloadable-bulk
Bu linkten ise mouse yazılımlarınızı indirebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Simolex
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kral saolasın denediklerini yaptım fakat düzelmedi format felan mı atmalıyım 1-2 saat öncesine kadar kullanıyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

windows güncellemesiyle beraber restart attım bilgisayara okumamaya başladı fareyi

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,308
İsim
Semih Boran
kral saolasın denediklerini yaptım fakat düzelmedi format felan mı atmalıyım 1-2 saat öncesine kadar kullanıyordum

windows güncellemesiyle beraber restart attım bilgisayara okumamaya başladı fareyi
Aygıt yöneticisinden ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN

Driver booster kullandığın için format atman daha iyi olacak. Sorununu çözer mi bilemem ama Driver Booster'i kaldırman ve yüklediği sürücüleri kaldırman için en iyi yol olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Simolex
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Screenshot_1.png

Top Bottom