Neler Yeni

Dsl ışığı gitti gelmiyor

crspy

80+
Arkadaşlar dün gece hat değerlerimi kontrol etmek isterken modem arayüzünden adsl tanılama diye bir şeye tıkladım yanlışlıkla ve İnternet ile dsl ışıkları gitti tekrar gelmedi. Kabloları kontrol ettim çıkartıp taktım ama düzelmedi en son modemi fabrika ayarlarına çevirdim tekrar ayarları yaptım ama hala dsl yanmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Hocam fabrika ayarlarına çevirdi iseniz muhtemelen şifre almanız gerekiyor kayıt için. TT yi arayarak kısa sürede çözebilirsiniz.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Arkadaşlar dün gece hat değerlerimi kontrol etmek isterken modem arayüzünden adsl tanılama diye bir şeye tıkladım yanlışlıkla ve İnternet ile dsl ışıkları gitti tekrar gelmedi. Kabloları kontrol ettim çıkartıp taktım ama düzelmedi en son modemi fabrika ayarlarına çevirdim tekrar ayarları yaptım ama hala dsl yanmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Sorununuz hat kaynaklı olabilir. Servis sağlayıcınıza başvurun.

crspy

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle yaptım arıza kaydı oluşturuldu ancak kendim bozduğum için modem kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam fabrika ayarlarına çevirdi iseniz muhtemelen şifre almanız gerekiyor kayıt için. TT yi arayarak kısa sürede çözebilirsiniz.
Şifreyi falan girdiğim halde dsl yanmıyor adsl hat durumu activating dedi ve öylece kaldı dünden beri

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Öyle yaptım arıza kaydı oluşturuldu ancak kendim bozduğum için modem kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şifreyi falan girdiğim halde dsl yanmıyor adsl hat durumu activating dedi ve öylece kaldı dünden beri
Şifreyi onların vermesi lazım ve bir şeyi bozmadınız.

Selim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Selim Güvenç
Son durum nedir bakımdan sonra benim de dsl ışığı yanmamaya başladı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,284
Üyeler
161,833
Son üye
itirgit
Top Bottom