bi alın bakalım ekranın ne kadarını görüyorsunuzYeni sürücüden sonra 1440p olan monitörüme 3620x2036 çözünürlüğü gelmiş monitör ayarlarınada gelmiş sizce kullanmalı mıyım bir zararı olur mu
şuan aldım ve hiç bir şey değişmedibi alın bakalım ekranın ne kadarını görüyorsunuz![]()
bilmiyorum inernetten baktım bu kelimeyi kullanıyolar bazıları dsr demiş heralde doğrusu dsrDXR'nin açılımı Directx Ray Tracing değil miydi?
bilmiyorum inernetten baktım bu kelimeyi kullanıyolar bazıları dsr demiş heralde doğrusu dsr
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet doğrusu DSR denetim masasından baktım şimdi
ekranınız daha fazla büyür pixeller ekranınızdan taşacaktır bir şey değişmediyse pixel sayısı fazla olduğu için olabilir bende de vardı o 1920*1200 vardı alınca ekran genişliyorşuan aldım ve hiç bir şey değişmedi
kullanmalı mıyım gereksiz miekranınız daha fazla büyür pixeller ekranınızdan taşacaktır bir şey değişmediyse pixel sayısı fazla olduğu için olabilir bende de vardı o 1920*1200 vardı alınca ekran genişliyor
Açsa bile sisteme bişe olmaz sistemini gördünmübi alın bakalım ekranın ne kadarını görüyorsunuz![]()
oyunu yüksek çözünürlüklerde oynamak istiyosan oynayabilirsin fakat ne kadar fps verir orasını bilemem ama kasanın hava akışı kötüyse aşırı ışınabilir ama ben tavsie etmem kişiden kişiye değişir size kalmışkullanmalı mıyım gereksiz mi
Attığım linki okudun mu?kullanmalı mıyım gereksiz mi
sisteme bir şey olmuyor zaten ekran genişlemesi oluyorAçsa bile sisteme bişe olmaz sistemini gördünmü
oyunu yüksek çözünürlüklerde oynamak istiyosan oynayabilirsin fakat ne kadar fps verir orasını bilemem ama kasanın hava akışı kötüyse aşırı ışınabilir ama ben tavsie etmem kişiden kişiye değişir size kalmış
gereksiz bencekullanmalı mıyım gereksiz mi
banada gereksiz geldi :/sisteme bir şey olmuyor zaten ekran genişlemesi oluyor
gereksiz bence
Eyer kalite takıntılıysanız açın fakat fpsinizden biraz kısacaktır burda dsr teknolojisinden bahsediyoruz fpsizden biraz dediğim az da değil 100 felan alır 150de olabilir değişir kullandığın ayarlara görebanada gereksiz geldi :/