Neler Yeni

Dua eder misiniz? Babam yoğun bakımda

rmzn96

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ramazan Özdemir
Arkadaşlar merhaba.

Babam inşaattan düşme sonucu yoğun bakımda ve durumu çok ağır. Biliyorum bunu buraya yazmak için vakit mi buldun tarzı sorular sorabilirsiniz ama aklıma gelen her yerden bi şekilde dua istemekten başka hiçbir çarem yok. Belki içinizden birinin ettiği dua kabul olur normal haline döner diye umut ediyorum.

Sonuçta başkası için yaptığınız dua en temiz en günahsız dua oluyor. Dua ederseniz çok sevinirim. Hepinize teşekkürler

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Edeceğim duamı dostum umarım kabul olur çok geçmiş olsun babana ilet.

Berkarda

80+ Silver
bi tane tanıdığım babası epilepsi hastası sobanın yanına düşmüş ama kurtuldu kolu yanmış oluyor böyle şeyler

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
Tez vakitte iyileşir umarım. Geçmiş olsun. Dualarım sizinle.

Berkarda

80+ Silver
bu yüzden babanızın kıymetini bilin ailesi için hayatını riske atan gerçek baba

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Umarım en yakında sağlığına kavuşur çok geçmiş olsun.

Livaković

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba.

Babam inşaattan düşme sonucu yoğun bakımda ve durumu çok ağır. Biliyorum bunu buraya yazmak için vakit mi buldun tarzı sorular sorabilirsiniz ama aklıma gelen her yerden bi şekilde dua istemekten başka hiçbir çarem yok. Belki içinizden birinin ettiği dua kabul olur normal haline döner diye umut ediyorum.

Sonuçta başkası için yaptığınız dua en temiz en günahsız dua oluyor. Dua ederseniz çok sevinirim. Hepinize teşekkürler
en kısa sürede iyileşmesini allahtan bol şifalar diliyorum aile işi şakaya gelmez ve asla kimse size buraya niye konu açtın baban yoğun bakımdayken diyemez depresyondasınız üzgünüsünüz dertleşmeye ihtiyacınız var siz güçlü olun babanız iyileşecektir ben buna inanıyorum kötü düşünmeyin sakın

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,559
İsim
ali
Arkadaşlar merhaba.

Geçmiş olsun hocam Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah 🫶

Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Yunus Yılmaz
Yâ şâfiye’l-emrâz...
çok geçmiş olsun kardeşim. rabbim sağlığına kavuştursun inşallah

Elhamdülillahillezi afani mimma ibtelake bihi.ve feddaleni ala kesirin mimmen haleka tafdila
amin

Umarım en yakın zamanda iyileşir... Umudunuzu kaybetmeyin hocam güçlü olun kendinizi her ihtimale hazırlayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,406
Üyeler
162,818
Son üye
96bit
Top Bottom