Neler Yeni

Dual Channel Ram

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mehmet Emin Yılmaz

Bende Bu Ramden Var birtane daha almak istiyorum ama anakartımda sorun yaşanabilir gibi bir yorum gördüm;
RYZEN KULLANICILARI DİKKATİNERYZEN SİSTEMDE KULLANACAK VE OVERCLOCK YAPACAKLARIN DİKKATİNE! MSİ B450 PRO M2 V2 VE MSİ B450M GAMİNG PLUS anakartlarımda single ve dual channel denemelerimde işlemciye giden voltaj bu Ramler takılı iken kesiliyor. Bazen sadece cpu debug ledini yakarken, bazen de işlemci fanı da dahil olmak üzere işlemci voltajını kesiyor. Bu esnada diğer donanımlar çalışıyor ve monitöre görüntü gelmiyor

ANAKARTIM:MSI B450 M PRO M2
İŞLEMCİ:AMD R5 1600 14 NM

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz

Bende Bu Ramden Var birtane daha almak istiyorum ama anakartımda sorun yaşanabilir gibi bir yorum gördüm;
RYZEN KULLANICILARI DİKKATİNERYZEN SİSTEMDE KULLANACAK VE OVERCLOCK YAPACAKLARIN DİKKATİNE! MSİ B450 PRO M2 V2 VE MSİ B450M GAMİNG PLUS anakartlarımda single ve dual channel denemelerimde işlemciye giden voltaj bu Ramler takılı iken kesiliyor. Bazen sadece cpu debug ledini yakarken, bazen de işlemci fanı da dahil olmak üzere işlemci voltajını kesiyor. Bu esnada diğer donanımlar çalışıyor ve monitöre görüntü gelmiyor

ANAKARTIM:MSI B450 M PRO M2
İŞLEMCİ:AMD R5 1600 14 NM
Saçmalık. Yok öyle bir şey dostum kim yazmış bunu. Tak kullan mis gibi. Kafan rahat olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,773
Üyeler
172,138
Son üye
atakan furkan kocak
Top Bottom