Dualschock v1 ile v2 arasında ufak tefek farklar var. 400 liraya satılanlar replika.Dualshock 4 ve dualshock v2 arasında ne fark var .
400-500tl olanlar alınır mı
400-500 bandında başka gamepad önerebilir misiniz?
orjinalini bulamıyorum piyasada çok replika var denk gelirseniz link atabilir misinizDualschock v1 ile v2 arasında ufak tefek farklar var. 400 liraya satılanlar replika.
Replika gibi.Mesaj otomatik birleştirildi:
ben bunu alcam fena değil
evet replika ama kaliteliReplika gibi.
Galiba artık çok satılmıyor. Olanlarda 1700'e satıyor. O fiyata yeni nesil alnır. Belki sahibinden üzerinden falan bulunur ama 1k civarına gelir.orjinalini bulamıyorum piyasada çok replika var denk gelirseniz link atabilir misiniz
Replika ne kadar kaliteli olur o tartışılır. Garantisi varsa alın.evet replika ama kaliteli
6 ay var garanti puanı 4.6 258 yorum varReplika ne kadar kaliteli olur o tartışılır. Garantisi varsa alın.
Tamamdır çok istiyorsanız alın. Zaten en fazla 1-2 haftada anlarsınız, olmazsa iade edersiniz. Alırsanız inceleme konusu bekliyoruz. İncelemede beni etiketleyebilirsiniz. İnceleme konuları ilgimi çekiyor.6 ay var garanti puanı 4.6 258 yorum var
ben abdullah abinin aldığını alırım büyük ihtimalTamamdır çok istiyorsanız alın. Zaten en fazla 1-2 haftada anlarsınız, olmazsa iade edersiniz. Alırsanız inceleme konusu bekliyoruz. İncelemede beni etiketleyebilirsiniz. İnceleme konuları ilgimi çekiyor.
Tamamdır çok istiyorsanız alın. Zaten en fazla 1-2 haftada anlarsınız, olmazsa iade edersiniz. Alırsanız inceleme konusu bekliyoruz. İncelemede beni etiketleyebilirsiniz. İnceleme konuları ilgimi çekiyor.
video değil ramazandann önce story attı sonrada öne çıkanlara ekledi insta davideonun linkini atabilir misiniz