Neler Yeni

Dualshock 4 PC'ye Bağlayamıyorum Turuncu Işık Gitmiyor!!!!!!!!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Gökdeniz Emir
Arkadaşımdan neredeyse hiç kullanmadığı Dualshock 4 V2 aldım. Fakat PC'ye DS4Widnows uygulaması ile bağlamaya çalıştığımda bağlandı görünüyor fakat şarj oluyor yani pc ye bağlayamıyorum. Kol şarj oluyor programdan ışığını falan değiştiremiyorum sadece turuncu ışık yanıp sönüyor.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Start/stop tuşuna bas. Çıkarıp tekrar takmayı dene. Programı yönetici olarak çalıştır. Steam'den oyun oynayacaksan zaten DS4Windows kullanmana gerek yok. Bluetooth ile bağlan. Direkt destekliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Gökdeniz Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarımda bluetooth yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Gökdeniz Emir
up up
Mesaj otomatik birleştirildi:

Start/stop tuşuna bas. Çıkarıp tekrar takmayı dene. Programı yönetici olarak çalıştır. Steam'den oyun oynayacaksan zaten DS4Windows kullanmana gerek yok. Bluetooth ile bağlan. Direkt destekliyor.
Hocam aynı zamanda DS4Windows'u Bilgisayardan kaldıramıyorum. Siliyorum fakat tekrar indirdiğimde açtığımda şuraya kur program folder a kurma gibi bir şey çıkmıyor.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
up up

Hocam aynı zamanda DS4Windows'u Bilgisayardan kaldıramıyorum. Siliyorum fakat tekrar indirdiğimde açtığımda şuraya kur program folder a kurma gibi bir şey çıkmıyor.
Setup yok zaten. Klasörü silsen yeter.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Gökdeniz Emir

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Yine de program kolu algılasa bile ışığını değiştiremiyorum hala turuncu ışık yanıp sönüyor.
Yeni profil oluşturdun mu?

1608874468378.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Gökdeniz Emir
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Gökdeniz Emir

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
Arkadaşımdan neredeyse hiç kullanmadığı Dualshock 4 V2 aldım. Fakat PC'ye DS4Widnows uygulaması ile bağlamaya çalıştığımda bağlandı görünüyor fakat şarj oluyor yani PC ye bağlayamıyorum. Kol şarj oluyor programdan ışığını falan değiştiremiyorum sadece turuncu ışık yanıp sönüyor.
scp toolkit kullanmanı öneririm indiriken blueetoth özelliğini kapat ya da internetten video izle kolayca bağlayabilrisin

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Gökdeniz Emir
scp toolkit kullanmanı öneririm indiriken blueetoth özelliğini kapat ya da internetten video izle kolayca bağlayabilrisin
Gecikme vs. de sorun oluşur mu ?

DS4'ü kullandığım programlaral bir sürü kullanan arkadaşım var fakat bende olmuyor

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
Gecikme vs. de sorun oluşur mu ?

DS4'ü kullandığım programlaral bir sürü kullanan arkadaşım var fakat bende olmuyor
gecikme oluşur mu bilmiyorum ben dualshock 3 ile kullanıyordum hiç bir sorun ile karşılaşmadım

Top Bottom