Neler Yeni

Dünya'nın en iyi bilgisayar toplayan kişisi! (!)

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Videonun işleyişi ile esrarengiz kafa yoran ve beyin yakan sistem önerisi. Arkada esrarengiz bir şekilde çalan yemek tarifi videolarına konan arka plan müziği. Deep Web derinliklerinden çıkmış bir video.

En İyi Cevap
3
@Osmanbayirr niye kızgın attın altında bence yazıyor bence nin anlamı benim fikrim ce benim görüşümce sana göre bu adam en kötüdr bana göre ene iyi bu adamdır daha napsın adam ekran kartı fanıyla sistem topluyor ne bekliyosun daha

En İyi Cevap
7
Acaba bu adama inanan varmıdır arkadaşlar? Yorumlarda görüyorum sanki inananlar var gibi. Gerçi hiç pcden anlamayan inanır olayın sıkıntılı olduğu yer o işte maalesef. :( Düşünsenize hiç pcden anlamayan birisi inanıp alıyor.:confused:

En İyi Cevap
3
Acaba bu adama inanan varmıdır arkadaşlar? Yorumlarda görüyorum sanki inananlar var gibi. Gerçi hiç pcden anlamayan inanır olayın sıkıntılı olduğu yer o işte maalesef. :( Düşünsenize hiç pcden anlamayan birisi inanıp alıyor.:confused:
yorumlarda abi gene çok iyibir pc param olsa alıcam :cry: yazanlar var

En İyi Cevap
7
@Osmanbayirr niye kızgın attın altında bence yazıyor bence nin anlamı benim fikrim ce benim görüşümce sana göre bu adam en kötüdr bana göre ene iyi bu adamdır daha napsın adam ekran kartı fanıyla sistem topluyor ne bekliyosun daha
Kızgın atanlara aldanma dostum ben konuda düşüncenizi sordum sende kendi düşünceni söyledin yani bir sorun yok. ;)

En İyi Cevap
3
En İyi Cevap
7
yorumlarda abi gene çok iyibir pc param olsa alıcam :cry: yazanlar var
Maalesef ya söylesek te bu sefer bize inanmıyorlar. Bu yüzden bu kanalların kapatılması lazım. Hepimiz raporlasak kapanır mı acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece nedenini sordum :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

galiba bronz olduğum mesaj bu olucak :D
Bronz H.O.

bu ne yaaa 😂
bu adam dünyada yaşamıyor sanki herşeye pahalı diyor 🤣
bir de sesi hobid filmindeki karakterlere benziyor adam resmen trol yaaa :DD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular