Durduk yere bilgisayar yavaşladı (Windows 11)

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,386
Durduk yere duvar kağıdı gitti ve arka plan siyah oldu ayrıca sağ tık yapıp yenile butonuna vs geldiğim zaman kasıyor. Sanki dandik bir ofis kasasına geçmişim gibi. Akıcılık ve hız gitti bi anda çok tuhaf bir durum.
Ekran Kartım Sapphire Nitro+ RX6900XT

Geçen gün durduk yere duvar kağıdı gitti ve arka plan siyah oldu ayrıca sağ tık yapıp yenile butonuna vs geldiğim zaman kasıyor. Sanki dandik bir ofis kasasına geçmişim gibi. Akıcılık ve hız gitti bi anda çok tuhaf bir durum.
Ekran Kartım Sapphire Nitro+ RX6900XT
windows aktifleştirme yönteminle/keyle alakalı olabilir

Son gelen updateleri yaptınmı onlardan bahsediyorlardı

Aynısı bende var şuan. Dün güncelleme yaptıltan sonra yeniden başlatıp kapadım.Sanki hantallık var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve oyun anlamında söylemiyorum (ordada fps düşüşü var) normal windows işlemlerinde var hantallık.

Benim bilgisayarda güncellemelerden ötürü yavaşlıyordu. Modlu Windows'a geçtim, bir sıkıntım kalmadı.

Benim bilgisayarda güncellemelerden ötürü yavaşlıyordu. Modlu Windows'a geçtim, bir sıkıntım kalmadı.
Mod'lu Windows hiç bilmem o nedir ve ben nasıl yapabilirim dostum?

Aynısı bende var şuan. Dün güncelleme yaptıltan sonra yeniden başlatıp kapadım.Sanki hantallık var.

Ve oyun anlamında söylemiyorum (ordada fps düşüşü var) normal windows işlemlerinde var hantallık.
Aynen öyle iki kez DDU ile ekran kartı driverini kaldır-yükle yaptım aynı durum

Benim de windows 11 sorunlu arada kasıyor ekran kartından şüpheleniyordum nvidia tarafında da aynısı oluyor win11 bozuk yüksek ihtimal düzelir birkaç güne

1764855464498.webp

Modlu windows böyle bir şey, PC konsol kadar hafif oluyor, fakat temel seviye kullanıcıysanız önerilmez, windowsu A-Z kadar bilmeniz lazım, yoksa en ufak sorunda format atmak zorunda kalırsın. Modlu windowslarda windows tabanlı problem çıktığı zaman profesyonel komutlara başvurmak gerekebiliyor, başıma çok geldi yıllardır modlu windows kullanıyorum.

1764855903863.webp

arkada işlem var normalde %20lerde bellek (laptop) sorun olmuyor.Hantallık var sadece

tabi yandığım bir şey var oda dts:x ultra-sound unbound 2gb yakın ram yiyor arkada planda

Alıntıyı görüntüle

Modlu windows böyle bir şey, PC konsol kadar hafif oluyor, fakat temel seviye kullanıcıysanız önerilmez, windowsu A-Z kadar bilmeniz lazım, yoksa en ufak sorunda format atmak zorunda kalırsın. Modlu windowslarda windows tabanlı problem çıktığı zaman profesyonel komutlara başvurmak gerekebiliyor, başıma çok geldi yıllardır modlu windows kullanıyorum.
Hiç bulaşmayayım en iyisi

Aynen öyle iki kez DDU ile ekran kartı driverini kaldır-yükle yaptım aynı durum

Windows 10 x-lite kullanıyorum (ayrıca Windows 11 sürümü de mevcut). Tavsiye ederim, yalnız bu işletim sisteminde bankacılık ve diğer finansal işlemleri yapmamanız daha uygun olur diye düşünüyorum yani ne olur ne olmaz. Ben dahil bu sürümü kullanan birçok kullanıcı bulunmaktadır.

Alıntıyı görüntüle

Valla hocam Windows 7'den beridir modlu Windows kullanırım. Temel Windows kullanıcısıyım. Bir iki teknik sıkıntı dışında pek bir sorunla karşılaşmadım. Şu anda kullandığım Windows X-lite sürümüdür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,407
Üyeler
186,190
Son üye
PIC16F84
Geri