Neler Yeni

Düşük Profilli (Mx keys gibi) Klavye Önerisi

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Son 12 yıldır notebook kullanan biri olarak kalın veya gaming klavyelerden nefret edercesine kaçıyorum. Bana aşırı yüksek ve hiç ergonomik gelmiyorlar. Resmen dede gibi zorlanıyorum yazarken veya oyun oynarken. Asla alışamayacağımı düşünüyorum.

Bu nedenle notebook klavyesi gibi ince, aydınlatması olan, low profile/düşük profilli bir klavye arıyorum. Oyuncu klavyelerinin low profile olanları da var ama onlar bile aşırı yüksek geliyor bana. Baktım beğenemedim.

Bildiğiniz Logitech MX Keys gibi bir şey arıyorum. Logitech Mx Keys'in kablolu bağlantısı olan, gecikmesi oyunlar için düşük olan bir ürünü olsa direkt alırdım. Mx keys kablolu kullanılıyor ama sadece şarj etmek için yine wireless veya bluetooth bağlantıyla işlev görüyor.

Temelde aradığım şey şu linkteki gibi bir ürün ama bunun aydınlatması malesef yok. En son aydınlatması olmayan bu klavyeyi alacağım. :) İnce profilli bütün klavyelerin hepsi kablosuz ve aydınlatması olmayan ürünler.

Biraz niş bir şey arıyorum farkındayım ama belki 1 tane benim gibi takıntılı biri vardır. :)

Top Bottom