- Reaksiyon skoru
- 11
Evet sorum bu arkadaşlar SSD yazma hızım sürekli bir şekilde değişiyor genelde 17 ila 50 arasında geziyor kronik arızalı çünkü. Düşük SSD yazma hızı oyunlarda takılma yapar mı?
17-50 arası ise yapar. Zamanında kaplama yüklenemeyeceği için drop oluşur veya grafik çok kötüleşir.Evet sorum bu arkadaşlar SSD yazma hızım sürekli bir şekilde değişiyor genelde 17 ila 50 arasında geziyor kronik arızalı çünkü. Düşük SSD yazma hızı oyunlarda takılma yapar mı?
ayn drop oluyor.17-50 arası ise yapar. Zamanında kaplama yüklenemeyeceği için drop oluşur veya grafik çok kötüleşir.
17/50 ne hocam Windows açılıyorsa şükretmek lazım.Evet sorum bu arkadaşlar SSD yazma hızım sürekli bir şekilde değişiyor genelde 17 ila 50 arasında geziyor kronik arızalı çünkü. Düşük SSD yazma hızı oyunlarda takılma yapar mı?
17/50 mi sistem açılıyorsa sükredin hocam
vallaha hocam durum bu. Bir test ediyorum bu civarlarda çıkıyor bir test ediyorum 500 civarı çıkıyor sürekli değişiyor.17/50 ne hocam Windows açılıyorsa şükretmek lazım.
Hangi SSD hocam bu? SU630 mu? SU650 mi? BX500 mü?vallaha hocam durum bu. Bir test ediyorum bu civarlarda çıkıyor bir test ediyorum 500 civarı çıkıyor sürekli değişiyor.
Alıntıyı görüntüle
Hangi SSD hocam bu? SU630 mu? SU650 mi? BX500 mü?
su630
Keşke kronik sorunlu model almasaydınız. Forumda boştan yere almayın demiyorlar. Değiştirmekten başka çare yokEvet sorum bu arkadaşlar SSD yazma hızım sürekli bir şekilde değişiyor genelde 17 ila 50 arasında geziyor kronik arızalı çünkü. Düşük SSD yazma hızı oyunlarda takılma yapar mı?
her oyunu açıyor sadece ufak takılmalar oluyor rdr2 bile oynuyorum.bırak oyun oynatmayı pc açılıyorsa ona bile şükret bence değişmelisin
Çünkü oyunu oynatan SSD değil.her oyunu açıyor sadece ufak takılmalar oluyor rdr2 bile oynuyorum.