düzOyun için hangisi ideal 24 İNC falan bi ekranda
hikayeli oyun için curved rekabetçi oyunlar için düz daha iyi olurOyun için hangisi ideal 24 İNC falan bi ekranda
yani sen bilirsin mesela witcher 3 oyniyacağında seni daha çok içine çeker rekabetçi oyunlarda ise biraz daha zor olabilir ama genede tercih meselesi mesela ben curved tercih ederim çünkü cyberpunk 2077 witcher gibi oyunları curved de oynamak ayrı bir zevk veriyor2Sini de oynayacağım aslında çok kararsız kaldım
Witcher 3 bitirdim ps4te falan düz ekrandı tv. Ama cyberpunk 2077 içinde bi sistem dizdim aslında ama hem rekabetçi hem story modlu oynayacağım .dyani sen bilirsin mesela witcher 3 oyniyacağında seni daha çok içine çeker rekabetçi oyunlarda ise biraz daha zor olabilir ama genede tercih meselesi mesela ben curved tercih ederim çünkü cyberpunk 2077 witcher gibi oyunları curved de oynamak ayrı bir zevk veriyor
tercih meselesi fiyatı ve görünüşü hangisi daha güzel geliyorsa onu alWitcher 3 bitirdim ps4te falan düz ekrandı tv. Ama cyberpunk 2077 içinde bi sistem dizdim aslında ama hem rekabetçi hem story modlu oynayacağım .d
düzOyun için hangisi ideal 24 İNC falan bi ekranda