Neler Yeni

Instagram !DÜZELDİ! Instagram Hesabım Neden Askıya alındı

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ali
Twitter'da gördüm başka kişilerinde hep alınmış 3. Parti uygulamalra şifreni vermediysen bişey olmaz acilir

Twitter'da gördüm başka kişilerinde hep alınmış 3. Parti uygulamalra şifreni vermediysen bişey olmaz acilir
Hesaba giriş yaptım bilgilerle, ana ekran açılıyor ad kısmında "ınstagram kullanıcısı" yazıyor. Yani hesabı mı kapatıyorlar nedir bu? Herkeste durum böyle mi gerçekten?

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK

RivDead1.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusufnuh
Biraz önce hesabınız askıya alındı gibi bir yazı geldi ekrana, neden böyle bir şey olmuş olabilir. Nasıl düzeltebilirim?
Aynısı bende de oldu hesap komple silindi bende
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hesaba giriş yaptım bilgilerle, ana ekran açılıyor ad kısmında "ınstagram kullanıcısı" yazıyor. Yani hesabı mı kapatıyorlar nedir bu? Herkeste durum böyle mi gerçekten?
Ben 1 saat önce anket doldurdum benden kod felan istedi girdim kodları yeniledim bir baktım hesap silindi

Mehmetcan_kok_3449

80+ Bronze
Biraz önce hesabınız askıya alındı gibi bir yazı geldi ekrana, neden böyle bir şey olmuş olabilir. Nasıl düzeltebilirim?
Eğer kendin bir şeyi ihlal etmediysen büyük ihtimalle insatagram kaynaklı bir sorun çünkü instagram hesapları askıya alıp siliyormuş

Aynısı bende de oldu hesap komple silindi bende

Ben 1 saat önce anket doldurdum benden kod felan istedi girdim kodları yeniledim bir baktım hesap silindi
Xksjxksjxks ohaa geçmiş olsun kardeşim üzücü

Eğer kendin bir şeyi ihlal etmediysen büyük ihtimalle insatagram kaynaklı bir sorun çünkü instagram hesapları askıya alıp siliyormuş

Xksjxksjxks ohaa geçmiş olsun kardeşim üzücü
Twitter'da ve diğer forumlarda herkes bununla alakalı konular açmış. Herkesin hesabı askıya alınmış ve oluşan sorun silsileleri hep aynı. Uygulama kaynaklı bir problem var ortada.

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
Doğukan
Birkaç sayfa bu konuda haber yaptı. Genel bir problem ve instagram kaynaklı olduğu düşünülüyor.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Bende de oldu. Tek yaptığım boş boş reels izleyip arkadaşlara post atmak...

RivDead1.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusufnuh

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791