- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hadi inşallah pahalı bir şey almadım zaten sıkıntı değilde niye boş boş para gitsinen az 5 iş günü sonra iade edilir
Hadi inşallah pahalı bir şey almadım zaten sıkıntı değilde niye boş boş para gitsinen az 5 iş günü sonra iade edilir
Sipariş numarasını ilet.Ulaştım böyle bir sipariş yok diyo
İlettim zaten yok diyolar anlamadım ben de saldım zaten artık gelmesse gelmesinSipariş numarasını ilet.
Reis sistem almadım mouse almıştımAttığım linkde yazıyor. Hem hangi sistemi aldın ki?
knkm k.kartı ile mi ödeme yaptınHadi inşallah pahalı bir şey almadım zaten sıkıntı değilde niye boş boş para gitsin
Evetknkm k.kartı ile mi ödeme yaptın
knkm o zaman 14 günü bulur ya ama merak etme paranın üzerine yatmamışlar
Olayın pckolik ile alakası yok. Banka ne zaman iade ederse gelir.
Reis aradım PC koliği böyle bir sipariş yok diyor onu anlamadımOlayın pckolik ile alakası yok. Banka ne zaman iade ederse gelir.
iptal ettin ya zaten. onlara düşmüyor bile. sistem iptal edip bankaya geri göndertiyor. banka iade edesinin de süresi var.Reis aradım PC koliği böyle bir sipariş yok diyor onu anlamadım
İade işlemi 1 haftayı buluyor. Senin bankayı araman gerekiyor.Sipariş vermiştim verdikten sonra iptal ettim daha ucuz bir yerden buldum diye sipariş verdiğim gün iptal ettim adamlar parayı vermiyo şaka gibi yav bidaha asla alışveriş filan yapmam burdan
Koskoca pckolik senin mouse paranı ne yapsın reis 2 hafta içerisinde iade edilirSipariş vermiştim verdikten sonra iptal ettim daha ucuz bir yerden buldum diye sipariş verdiğim gün iptal ettim adamlar parayı vermiyo şaka gibi yav bidaha asla alışveriş filan yapmam burdan
Haklısın beklicez 2 hafta artıkKoskoca pckolik senin mouse paranı ne yapsın reis 2 hafta içerisinde iade edilir
Aradım yok diyolar onlarda böyle bir harcama anlamadımİade işlemi 1 haftayı buluyor. Senin bankayı araman gerekiyor.