Depolama birimin bozulmuş olabilir. Tabi eğer yerinden çıkmadıysa.Arkadaşlar düzenli olarak mavi ekran yiyorum ve bilgisayarı açarken bios ayarlarından açmam gerekiyor yoksa bu hatayı alıyorum.Alıntıyı görüntüle
hdd kullanmıyorum ssd kullanıyorum fark eder mi?HDD bozuk
Nasıl yapacağıma dair bir kaynak varmıBIOS pili değiştir BIOS sıfırlanıyor muhtemelen bitmiş.
BIOS a girdiğinde, tarih saat kaç oluyor?Nasıl yapacağıma dair bir kaynak varmı
saatte ve tarihte sıkıntı yokBIOS a girdiğinde, tarih saat kaç oluyor?
Sıfırlanıyor mu?
Pil sağlam.saatte ve tarihte sıkıntı yok
ssd'nin güç girişini kontrol eder misiniz ? bende de aynı problem vardı güç kablosunu oturtunca düzeldi.Arkadaşlar düzenli olarak mavi ekran yiyorum ve bilgisayarı açarken bios ayarlarından açmam gerekiyor yoksa bu hatayı alıyorum.Alıntıyı görüntüle
2 tane ssd var biri sata ssd diğeri m2 ssd m2 problem çıkartıyorssd'nin güç girişini kontrol eder misiniz ? bende de aynı problem vardı güç kablosunu oturtunca düzeldi.
Minidump dosyalarını paylaşır mısın? Depolama biriminde sıkıntı olabilir. https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-dosyalarini-paylasin.73053/Arkadaşlar düzenli olarak mavi ekran yiyorum ve bilgisayarı açarken bios ayarlarından açmam gerekiyor yoksa bu hatayı alıyorum.Alıntıyı görüntüle