dx 11 kaldırıp dx12 yüklicem
Aşama 1
"Başlat" ı tıklayın, "Bilgisayar" ı sağ tıklayın ve "Özellikler" i seçin. Sistem Özellikleri penceresi açılır.
Adım 2
Sistem Özellikleri penceresinin sol tarafındaki bölmede "Sistem Koruması" nı tıklayın.
Aşama 3
Koruma Ayarları altında "C: Sürücü" seçeneğini ve ardından "Yapılandır" düğmesini tıklayın.
4. adım
"Sistem Korumasını Kapat" ı ve ardından "Tamam" ı ve ardından tekrar "Tamam" ı tıklayın. Bu, kaldırıldıktan sonra yeniden başlattıktan sonra Windows'un DirectX'i otomatik olarak yeniden yüklemesini önleyecektir.
Adım 5
"Başlat" ı tıklayın, "Ara" kutusuna "regedit" yazın ve "Enter" tuşuna basın. Kayıt Defteri Düzenleyicisi açılır.
6. adım
Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nin sol bölmesinde "HKEY_LOCAL_MACHINE" yanındaki "Ok" düğmesini tıklayın. Bir klasör listesi görünür.
7. adım
Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nin sol bölmesinde "Yazılım" klasörünün yanındaki "Ok" düğmesini tıklayın. Yeni bir klasör listesi görünür.
8. adım
Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nin sol bölmesinde "Microsoft" klasörünün yanındaki "Ok" düğmesini tıklayın. Yeni bir klasör listesi görünür.
9. adım
"DirectX" klasörünü sağ tıklayın ve "Sil" i seçin.
10. Adım
Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni kapatın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. bu adımlrı uygulasam bi sorun çıkmaz değilmi