🔥İndirim Dyson V15 Detect™ Total Clean Kablosuz Süpürge Full Paket

Qael

80+
Reaksiyon skoru
47
Kardeşim de 20K ya almıştı bende sabah 21 K ya aldım bunu.La diyorum 21K eder mi sonra bakıyorum ekonomi çok güzel vs vs .Hayırlısı olsun

Kardeşim de 20K ya almıştı bende sabah 21 K ya aldım bunu.La diyorum 21K eder mi sonra bakıyorum ekonomi çok güzel vs vs .Hayırlısı olsun
valla kutuyu bi heves açmasam iade edip bunu alırdım, ful paket ürün, son fırsatlar bunlar kaçırmamak lazım

Kral valla Kardeşim almıştı,evindeyiz şimdi.Gordum dedim indirime girerse şöyle bende alayım .Dün akşam geldi söyledi.9 taksitle aldım .Hayırlısı olsun kazasız gelir inşallah.Fiyatini sorguluyorum lan diyorum 21 K verilirmi supurgeye karaca vs 5k ya en iyisi var diyorum sonra aldık artık vs diyorum.Yorumlarda herkes çok beğendiğini yazmis.Ekonomi aldı basini gidiyor Amerika bizi kıskanıyor ama olsun maas zammı vs derken erir gider kredi borcu.Mal sahibi olmak daha mantikli

20k idi geçen hafta, ben v12 absolute aldım 20k ya

güzel ürün ama 20 k be abi. kişiye göre değişir tabi ama bence değmez.

Arkadaşlar anneme hediye olarak alıcam en iyisi bu mudur yoksa başka alternatif varmı marka olarak yada model olarak

Arkadaşlar anneme hediye olarak alıcam en iyisi bu mudur yoksa başka alternatif varmı marka olarak yada model olarak
Yeni çıkan bir model var ama v15 gen5 diye 27 bin tl olması lazım. Bence bu işini çok net görür ve bu fiyat muazzam iyi son zamanlardaki fiyatlara göre.

güzel ürün ama 20 k be abi. kişiye göre değişir tabi ama bence değmez.
6999'a ilk tr ye geldiğinde almıştım. Uzun uzun yazmak istemiyorum ama kesinlikle olmazsa olmaz bir ürün.

Hocam iki farklı yerde daha aynı fiyata var. Bunlar fırsat değil siz pahalı almış olabilir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,156,673
Üyeler
183,787
Son üye
Knight214
Geri